Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Πρόκληση ο Σχορτσανίτης”

“Πρόκληση ο Σχορτσανίτης”

nenad krstic cska moscow zalgiris

nenad-krstic-cska-moscow-zalgiris

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει την Παρασκευή (16/5) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρώτο ημιτελικό του Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα και το μυαλό του Νέναντ Κρίστιτς βρίσκεται ήδη στις μονομαχίες κάτω από το καλάθι με τον θηριώδη Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Ο Σέρβος σέντερ της ρωσικής αρκούδας τόνισε αρχικά πως “το να αντιμετωπίσεις τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη είναι πάντα μία πρόκληση. Όντας τόσο δυνατός, κάνει τη διαφορά στη ρακέτα. Ξέρει πως να ελέγξει τη δύναμή του, κάποιοι είναι δυνατοί αλλά δεν ξέρουν πως πρέπει να ελέγξουν την δύναμη τους, αλλά αυτός ξέρει. Ξέρει πως να παίξει ιδιαίτερα σε μεγάλα παιχνίδια. Δεν θα είμαι μόνο εγώ”, ενώ στη συνέχεια ο Κρίστιτς πρόσθεσε:

“Οι Σάσα Καούν και Κάιλ Χάινς θα είναι εκεί για να τον σταματήσουν και όλοι πρέπει να βοηθήσουν. Χρειαζόμαστε ομαδική άμυνα για να προετοιμαστούμε καλά γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Σοφοκλή να αισθανθεί άνετα στη ρακέτα μας, αυτό είναι το σίγουρο. Οι περισσότεροι ψηλοί στο Φάιναλ φορ, εγώ, ο Άντε Τόμιτς, ο Σόφο, ο Μπουρούσης,δεν έχουμε ποτέ νικήσει την Ευρωλίγκα. Μόνο ένας από εμάς θα κατακτήσει το τρόπαιο. Θα δούμε ποιος θα είναι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…