Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πρόβλημα με Λάντεσμπεργκ

Πρόβλημα με Λάντεσμπεργκ

sylven landesberg maccabi

sylven-landesberg-maccabi

Χωρίς τον Σίλβεν Λάντεσμπεργκ θα παραταχθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο φάιναλ φορ του Μιλάνου καθώς ο 23χρονος άσος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα απουσιάσει από το μεγάλο “ραντεβού” της Ευρωλίγκα.

Ο Λάντεσμπεργκ υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο με συνέπεια να τεθεί νοκ άουτ από το φάιναλ φορ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (16-18 Μαΐου) αφού είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει να επανέλθει μέσα σε μία εβδομάδα.

Πρόκειται για μία σημαντική απώλεια για τη Μακάμπι με την έννοια ότι ο ταλαντούχος γκαρντ/φόργουορντ ερχόταν από τον πάγκο και είχε συγκεκριμένο ρόλο, τουλάχιστον στους αγώνες της Ευρωλίγκα.

Άλλωστε φέτος ο Λάντεσμπεργκ αγωνίζεται περίπου 8 λεπτά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο χρησιμοποιούταν κυρίως για να δώσει ενέργεια αλλά και να ξεκουράσει τους βασικούς παίκτες της “ομάδας του λαού”.

Ο Λάντεσμπεργκ έδωσε το “παρών” σε 27 αγώνες για το πρωτάθλημα Ισραήλ έχοντας μέσο όρο 8,3 πόντους και 2,4 ριμπάουντ και σε 19 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 3,2 πόντους και 1,2 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…