Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Προεκλογικά παιχνίδια”

“Προεκλογικά παιχνίδια”

skamantzouras

skamantzouras

Η “Βασίλισσα” ετοιμάζεται για το φινάλε με αντίπαλο το Ψυχικό… Και την επομένη, ξεκινά η δημιουργία της νέας ΑΕΚ στην Α1. Προφανές είναι, όμως, ότι μείζον αυτή την στιγμή είναι το γηπεδικό ζήτημα. Κυκλοφόρησαν και φήμες περί ακαταλληλότητας του κλειστού της Ζωφριάς, ενώ υπήρξαν και δημοσιεύματα περί ενδεχόμενης κατεδάφισης.

Ο Κώστας Σκαμαντζούρας, πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του δήμου Φυλής δήλωσε στην “ΩΡΑ των σπορ” τα παρακάτω και παράλληλα έστειλε μήνυμα-πρόσκληση προς τους υπευθύνους της ΑΕΚ:

“Είναι εκ του πονηρού όσα διαρρέουν περί κατεδάφισης του κλειστού. Τι είναι αυτά που λένε; Προφανώς, πρόκειται για προεκλογικά παιχνίδια. Το κλειστό της Ζωφριάς διαθέτει προσωρινή άδεια, όπως ξέρετε. Και θα πάρει σύντομα μόνιμη άδεια. Έχει γίνει ήδη η μελέτη. Έχουν γίνει οι διαδικασίες. Βρισκόμαστε σε επαφή με μηχανολόγους. Όλα θα πάνε καλά».

Για όσους διαδίδουν ότι ο δήμος Φυλής θέλει να διώξει την ΑΕΚ ο κ. Σκαμαντζούρας είπε: “Είναι δυνατόν; Τέσσερα χρόνια φιλοξενούμε την ΑΕΚ στη Ζωφριά. Τώρα θα τη διώξουμε; Φυσικά και την θέλουμε ξανά στη Ζωφριά την ΑΕΚ. Το μόνο που μας προβληματίζει είναι τι θα γίνει με την Αστυνομία σε ό,τι αφορά στα θέματα ασφαλείας, με τους οπαδούς. Κι αυτό γιατί πλέον η ΑΕΚ θα παίζει με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό.

Θυμόσαστε κάποια επεισοδιακά ματς με τον Ολυμπιακό στο παρελθόν. Πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη μέριμνα. Θα συζητήσουμε με την ΑΕΚ, όμως, και θα βρούμε λύσεις. Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για την ερχόμενη περίοδο όμως. Δεν έχει επικοινωνήσει η ΑΕΚ μαζί μας”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…