Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Περήφανος αρχηγός

Περήφανος αρχηγός

reyes kipello

reyes-kipello

Ο Φελίπε Ρέγες κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις θαυμαστών του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα. Ο έμπειρος φόργουορντ  της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι περήφανος που είναι αρχηγός της ομάδας ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στην “Βασίλισσα”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης: “Θα το ήθελα. Είναι ένα όνειρο για μένα, αν κι ελπίζω η μέρα που θα ολοκληρώσω την καριέρα μου να μην είναι κοντά. Νιώθω καλά σωματικά κι απολαμβάνω το μπάσκετ”.

Για το αν έχει κάποιον φίλο από την ομάδα ποδοσφαίρου: “Υπάρχει καλή σχέση και καλή χημεία μεταξύ των δύο ομάδων. Βλεπόμαστε συνέχεια αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν και φυσικά πηγαίνουμε να τους δούμε, όπως έρχονται κι αυτοί στο Palacio”.

Για το ποια θεωρεί πως είναι η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα του: “Αν έπρεπε να επιλέξω μία στιγμή με την εθνική ομάδα θα ήταν το μετάλλιο που κερδίσαμε στο Παγκόσμιο της Ιαπωνίας (απέναντι στην Ελλάδα). Νομίζω ότι είναι ο πιο σημαντικός τίτλος και μετά από αυτός ήρθαν κι άλλοι πολλοί. Επίσης, είμαι τυχερός που έχω κερδίσει τίτλους και σε συλλογικό επίπεδο. Αν έπρεπε να διαλέξω έναν θα ήταν το πρωτάθλημα που νικήσαμε με τρίποντο του Αλμπέρτο Ερέρος στη Βιτόρια στον πρώτο μου χρόνο στη Ρεάλ”.

Για το αν προτιμάει να παίζει αντίπαλος ή στην ίδια ομάδα με τον αδελφό του, Aλφόνσο: “Θα προτιμούσα να τον έχω συμπαίκτη, ήταν σκληρός παίκτης και πάντα δυσκόλευε τον αντίπαλό του, έτσι θα προτιμούσα να τον έχω στην ομάδα μου. Ήταν σημαντικό που έπαιξα μαζί του όταν άρχισα την καριέρα μου στην Εστουντιάντες”.

Για τον κόσμο της ομάδας: “Έχουμε κερδίσει τον κόσμο, μας αρέσει να παίζουμε στην έδρα μας σε ένα γεμάτο γήπεδο κάθε βδομάδα. Είναι απίστευτος ο δεσμός μας και μας δίνουν κίνητρο”.

Για το αν είναι δύσκολο να είναι αρχηγός σε έναν τέτοιο σύλλογο: “Όχι, δεν είναι δύσκολο. Είμαι περήφανος να είμαι αρχηγός της Ρεάλ”.

Για το πως περνάει η ώρα στις αποστολές στο ξενοδοχείο: “Δεν έχουμε αρκετό χρόνο ανάμεσα στις προπονήσεις, το πιο σημαντικό είναι να παραμένουμε συγκεντρωμένοι και να ξεκουραζόμαστε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…