Κεντρική Διεθνή Πίναρ, ο “εφιάλτης” της Εφές

Πίναρ, ο “εφιάλτης” της Εφές

pinar efes telikos kipello

pinar-efes-telikos-kipello

Η Πίναρ Καρσίγιακα έκανε το “μπαμ” στον τρίτο ημιτελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος Τουρκίας, επιβλήθηκε εκτός έδρας της Αναντολού Εφές με 73-67 και με 2-1 στις νίκες πέταξε έξω από τα ημιτελικά την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου και του Κώστα Βασιλειάδη.

Μάλιστα η Πίναρ εξελίσσεται στο φετινό “εφιάλτη” της Εφές καθώς την κέρδισε στον τελικό του Κυπέλλου ενώ πλέον δεν της δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα. Ομολογουμένως πρόκειται για μία ονειρική χρονιά για την ομάδα της Σμύρνης η οποία στους “4” θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με μειονέκτημα έδρας.

Κατά τα άλλα οι φιλοξενούμενοι “καθάρισαν” τη… μπουγάδα στο αποψινό ματς στο τρίτο δεκάλεπτο όταν πραγματοποίησαν επιμέρους σκορ 23-15, προηγήθηκαν με 58-52 στο 30’ και διατήρησαν την πρωτοπορία μέχρι το τέλος φτάνοντας στο “break” και στην πρόκριση. Αξίζει να τονιστεί ότι η Πίναρ σούταρε με ποσοστό 60,7% (17/28) στα δίποντα και κυριάρχησε στα ριμπάουντ (45 έναντι 35).

Πέντε παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για τους νικητές. Ο Μπόμπι Ντίξον με 14 πόντους 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ ήταν ο κορυφαίος ενώ ο Τζον Ντίμπλερ πρόσθεσε 13 πόντους. Στον αντίποδα ο Ζόραν Πλάνινιτς (14 πόντοι, 6 ασίστ) ξεχώρισε από τους γηπεδούχους. Ο Βασιλειάδης είχε 2 πόντους (0/1 βολές, 1/1 δίποντα, 0/6 τρίποντα) και 2 ριμπάουντ σε 15 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…