Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μιλάνο 2014 Ο… νεαρός κύριος Μπλου

Ο… νεαρός κύριος Μπλου

david blatt maccabi cska

david-blatt-maccabi-cska

Μιλάνο, αποστολή
psarakisΠανευτυχής για την πρόκριση της Μακάμπι Τελ Αβίβ στον τελικό της Ευρωλίγκα, αλλά συνάμα απόλυτα προσγειωμένος ήταν ο Ντέιβιντ Μπλατ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου των δύο φιναλίστ. Ο προπονητής των Ισραηλινών αφού πρώτα συνεχάρη τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη νίκη και την σπουδαία εμφάνιση στον χθεσινό ημιτελικό κόντρα στη Μπαρτσελόνα, είπε:

“Για κάθε ομάδα το να φτάνει στον τελικό είναι κάτι που θυμάσαι και εκτιμάς σε όλη σου την καριέρα. Κάθομαι δίπλα σε έναν νεαρό που έφερα σε μικρή ηλικία στη Μακάμπι (σ.σ.: τον Ντέιβιντ Μπλου) και μαζί έχουμε παίξει σε αρκετά Φάιναλ Φορ. Χαίρομαι που κάθεται εδώ δίπλα μου γιατί είναι ένας από τους υποτιμημένους σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι τιμή μας που παίζει στην Μακάμπι. Επίσης είναι τιμή μας που αντιμετωπίζουμε τη Ρεάλ, την καλύτερη ομάδα -χωρίς αμφιβολία- στη διοργάνωση”.

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Μπλου πρόσθεσε: “Συγχαρητήρια στη Ρεάλ που έφτασε ως εδώ. Ευχαριστώ και τον Ντέιβιντ (Μπλατ) για τα καλά του λόγια. Έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι τα τελευταία χρόνια και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε για ακόμα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ειδικά σε αυτή τη φάση της καριέρας μου. Ανυπομονώ να διασκεδάσω αυτή την εμπειρία και να μην σκέφτομαι πολύ το μετά. Όλοι εξάλλου εδώ θέλουμε να βρισκόμαστε και είναι πολύ ωραίο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
  • rice mvp f4 milano telikos

    Δεν το έχει συνειδητοποιήσει

    Παρότι έχουν περάσει περίπου δύο ημέρες από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ σκαρφάλωσε στ…
  • sofo milano final

    Το… δικό μας Μιλάνο (pics)

    Μιλάνο, αποστολή Το φάιναλ φορ έχει περάσει ήδη στην… ιστορία. Η Μακάμπι έγραψε τη δική τη…
  • laso profil

    “Περήφανοι για όσα κάναμε”

    Μιλάνο, αποστολή Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην πηγή, αλλά δεν …
Περισσότερα σε Μιλάνο 2014

Δειτε επισης

Δεν το έχει συνειδητοποιήσει

Παρότι έχουν περάσει περίπου δύο ημέρες από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ σκαρφάλωσε στ…