Νοκ άουτ ο Τζάκσον

aaron jackson cska maccabi

aaron-jackson-cska-maccabi

Μιλάνο, αποστολή
psarakisΟ τραυματισμός του Άαρον Τζάκσον στον χθεσινό ημιτελικό του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα αποδείχθηκε σοβαρός καθώς υπάρχει ζημιά στους συνδέσμους στο δεξί γόνατο του παίκτη με συνέπεια να τίθεται νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα εύχονται να φύγει και να μην ξαναγυρίσει αυτό το “εφιαλτικό” τριήμερο του φάιναλ φορ. Δεν έφτανε στους Μοσχοβίτες η “αυτοκτονία” τους στον ημιτελικό, ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Άαρον Τζάκσον για να δημιουργήσει ακόμα περισσότερα προβλήματα στον Έτορε Μεσίνα. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη ρήξη έσω πλάγιου, κάτι που σημαίνει ότι τέλος η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον άτυχο άσο.

Ο τραυματισμός του έρχεται στη χειρότερη δυνατή στιγμή για την ΤΣΣΚΑ η οποία αποκλείστηκε από τον τελικό της Ευρωλίγκα και έχει μπροστά της τα πλέι οφ της βαλτικής λίγκας όπου καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 με αντίπαλο τη Λοκομοτίβ Κούμπαν. Επίσης το φάιναλ φορ ουσιαστικά τελείωσε χθες για τον Τζάκσον.

Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Ο Έτορε Μεσίνα θα πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει το κενό του, τα “κουκιά” στην περιφέρεια των Ρώσων είναι πλέον μετρημένα αφού έχουν απομείνει μόνο ο Μίλος Τεόντοσιτς και ο Τζέρεμι Πάργκο ο οποίος όμως δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Ιταλό τεχνικό.

Ο Τζάκσον είχε μέσο όρο 5 πόντους και 2,1 ασίστ σε 29 αγώνες για την Ευρωλίγκα ενώ στην βαλτική λίγκα μέτρησε 7,1 πόντους και 4,4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 17 ματς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
  • rice mvp f4 milano telikos

    Δεν το έχει συνειδητοποιήσει

    Παρότι έχουν περάσει περίπου δύο ημέρες από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ σκαρφάλωσε στ…
  • sofo milano final

    Το… δικό μας Μιλάνο (pics)

    Μιλάνο, αποστολή Το φάιναλ φορ έχει περάσει ήδη στην… ιστορία. Η Μακάμπι έγραψε τη δική τη…
  • laso profil

    “Περήφανοι για όσα κάναμε”

    Μιλάνο, αποστολή Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην πηγή, αλλά δεν …
Περισσότερα σε Μιλάνο 2014

Δειτε επισης

Δεν το έχει συνειδητοποιήσει

Παρότι έχουν περάσει περίπου δύο ημέρες από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ σκαρφάλωσε στ…