Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μιλάνο 2014 “Να νικήσω τον Χάινς”

“Να νικήσω τον Χάινς”

papanikolaou barca real

papanikolaou-barca-real

Μιλάνο, αποστολή
psarakisΤα σχέδιά του ενόψει Φάιναλ Φορ αποκάλυψε ο Κώστας Παπανικολάου, με τον Έλληνα φόργουορντ να είναι ένας εκ των δύο παικτών που έχει τη δυνατότητα να φτάσεις στις τρεις σερί κατακτήσεις. Ο έτερος είναι ο Κάιλ Χάινς, τον οποίο θέλει στον τελικό για να τον… νικήσει!

Μιλώντας στην ισπανική “As”, ο Παπανικολάου δήλωσε: “Πριν μιλήσουμε για τίτλο, θα πρέπει να πάμε στον τελικό. Θα ήθελα να πάμε με την ΤΣΣΚΑ στον τελικό, γιατί ο Χάινς είναι καλός φίλος μου και του το εύχομαι, αλλά αν βρεθούμε στον τελικό θέλω να τον νικήσω” και πρόσθεσε:

“Είναι πολύ σημαντικό για μένα να συμμετέχω σε τρίτο σερί Final Four. Όταν πήγα στην Μπαρτσελόνα είχα προτεραιότητα να φτάσουμε στο Μιλάνο. Τα καταφέραμε και πλέον ελπίζω να φτάσω σε τρίτο διαδοχικό τίτλο”.

Σχετικά με τις ομοιότητες μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακού, σχολίασε: “Και οι δύο ομάδες είναι από τις κορυφαίες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια κι έχουν αφήσει το στίγμα τους τα τελευταία χρόνια”.

Όσο για την αποψινή αντίπαλο της Μπαρτσελόνα, ο “Παπ” τονίζει: “Έχουν αλλάξει κάποιοι παίκτες, αλλά έχει μείνει ο ίδιος προπονητής, ενώ κάποια συστήματα και οι αστέρες της Ρεάλ παρέμειναν. Ίσως να είναι πιο έτοιμη από το 2013. Πιστεύω πως ο ημιτελικός θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, με πολύ τακτική ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες”, ενώ αναφορικά με την ενίσχυση της “βασίλισσας” στη ρακέτα, ανέφερε: “Κάθε χρόνο και οι δύο ομάδες ενισχύονται σε συγκεκριμένες θέσεις. Η Ρεάλ έχει δυναμώσει στη ρακέτα και τα επιθετικά ριμπάουντ με την παρουσία των Μπουρούση και ΜεΪρί. Αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη. Όμως κι εμείς έχουμε δυναμώσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
  • rice mvp f4 milano telikos

    Δεν το έχει συνειδητοποιήσει

    Παρότι έχουν περάσει περίπου δύο ημέρες από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ σκαρφάλωσε στ…
  • sofo milano final

    Το… δικό μας Μιλάνο (pics)

    Μιλάνο, αποστολή Το φάιναλ φορ έχει περάσει ήδη στην… ιστορία. Η Μακάμπι έγραψε τη δική τη…
  • laso profil

    “Περήφανοι για όσα κάναμε”

    Μιλάνο, αποστολή Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην πηγή, αλλά δεν …
Περισσότερα σε Μιλάνο 2014

Δειτε επισης

Δεν το έχει συνειδητοποιήσει

Παρότι έχουν περάσει περίπου δύο ημέρες από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ σκαρφάλωσε στ…