Κεντρική Διεθνή Νέο “break” από Άρτλαντ

Νέο “break” από Άρτλαντ

bamberg artland

bamberg-artland

Σε μία εκπληκτική σειρά όπου καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει καταφέρει να υπερασπιστεί την έδρα της, η Άρτλαντ έκανε νέο “break” στην έδρα της Μπάμπεργκ, επιβλήθηκε με 77-75 στον τρίτο προημιτελικό και προηγείται πλέον με 2-1 στις νίκες.

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν ένα εκπληκτικό τέταρτο δεκάλεπτο όπου με επιμέρους σκορ 20-11 ανέτρεψαν το εις βάρος τους 64-57 της τρίτης περιόδου και πήραν το διπλό που τους δίνει τη δυνατότητα να τελειώσουν τη σειρά την προσεχή Κυριακή (18/5) στον τέταρτο αγώνα στην έδρα τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες της Άρτλαντ ευστόχησαν σε 14 τρίποντα (14/26-54%).

Ο Ντέιβιντ Χόλστον με 16 πόντους, ο Κένεθ Φριζ με 15 πόντους και ο Λόρενς Χιλ με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν οι κορυφαίοι για τους νικητές. Στον αντίποδα ο Σάροντ Φορντ είχε 14 πόντους και 5 ριμπάουντ για τους ηττημένους.

Στην παράταση η Όλντενμπουργκ

Σε μία συγκλονιστική αναμέτρηση που κρίθηκε στην παράταση η Όλντενμπουργκ έκαμψε την αντίσταση της Βόννης εντός έδρας με 72-71 και πήρε προβάδισμα στη σειρά με 2-1. Η τέταρτο αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (18/5). Κατά τα άλλα οι γηπεδούχοι χαμογέλασαν στο “νήμα” και απέχουν πλέον μία νίκη από την πρόκρισή τους στην ημιτελική φάση. Ο Ρίκι Πάουλντινγκ με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ ήταν “όλα τα λεφτά” για τους νικητές ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ράιαν Μπρουκς με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Μείωσε η Ουλμ

Η Ουλμ απέφυγε τη “σκούπα”, κέρδισε την Άλμπα με 71-64 στο Βερολίνο και μείωσε τη σειρά στο 2-1. Ο τέταρτος αγώνας θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (17/5) στο Ουλμ. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοπορία σε όλη τη διάρκεια του ματς, προηγήθηκαν με 57-48 στο 30’ και συντήρησαν άνετα τη διαφορά μέχρι το φινάλε. Ο Ντάνιελ Τάις έκανε νταμπλ-νταμπλ (20 πόντοι, 12 ριμπάουντ) για τους νικητές ενώ ο Έντγκαρ Σόσα πρόσθεσε 19 πόντους. Από τους ηττημένους δεν έφτανε ο Λεβόν Κένταλ (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ).

“Καθάρισε” σε μία περίοδο η Μπάγερν

Το 2-1 πραγματοποίησε και η Μπάγερν Μονάχου στη σειρά με την Όλντενμπουργκ αφού συνέτριψε την αντίπαλό της εντός έδρας με 104-82 και ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την πρόκριση με ένα διπλό στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (18/5). Οι “Βαυαροί” μετέτρεψαν το ματς σε “περίπατο” στο δεύτερο ημίχρονο καθώς ήταν εκπληκτικοί στην τρίτη περίοδο, όπου με επιμέρους σκορ 36-11, προηγήθηκαν με 81-58 και “καθάρισαν” έχοντας 25/40 (63%) στα δίποντα. Ο Μάλκολμ Ντιλέινι με 22 πόντους και ο Μπράις Τέιλορ με 21 πόντους δημιούργησαν ένα εκρηκτικό δίδυμο για του γηπεδούχους. Από τους ηττημένους διασώθηκε ο Κάλβιν Χάρις με 17 πόντους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τρίτων αγώνων των πλέι οφ:
Όλντενμπουργκ – Βόννη 72-71 (κ.α. 63-63)
Μπάμπεργκ – Άρτλαντ 75-77
Μπάγερν Μονάχου – Λούντβιγκσμπουργκ 104-82
Άλμπα Βερολίνου – Βόννη 64-71

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…