Κεντρική Basket League ΑΕΚ Νέα ΚΑΕ, παλιός… Ζιάγκος

Νέα ΚΑΕ, παλιός… Ζιάγκος

alexiou hotel

alexiou-hotel

Kανένα περιθώριο αμφισβήτησης δεν άφησε ο Αλέξης Αλεξίου. Ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ δήλωσε σε ιστοσελίδα ότι όλα πάνε καλά με τη νέα ΚΑΕ, ενώ στον πάγκο θα παραμείνει ο παλιός… προπονητής, όπερ σημαίνει ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Σχετικά σας είχαμε γράψει εδώ και ημέρες, και πάντως πριν από τον αγώνα με το Ψυχικό για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Θεσπρωτού τεχνικού.

Ο κ. Αλεξίου δήλωσε στο enwsi.gr: “Δεν περιμέναμε το τέλος του πρωταθλήματος για να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Η επόμενη μέρα έχει δρομολογηθεί και έχουν υπάρξει προεργασίες. Νομικά, η ΑΕΚ θα παίξει ως ΚΑΕ στην Α1, και αγωνιστικά, ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα είναι το απόλυτο αφεντικό με βάση τα δείγματα γραφής που έχει δείξει”.

Για την έδρα της ΑΕΚ: “Το γηπεδικό είναι ένα θέμα που μας απασχολεί έντονα. Έχουμε κάνει επαφές με πάρα πολλά γήπεδα, αλλά είναι δύσκολο να έχουμε οριστική λύση τώρα, λόγω των εκλογών. Ελπίζουμε πως αυτό το ζήτημα θα έχει λυθεί στις επόμενες 20 με 30 μέρες, καθώς πάρα πολλά πράγματα εξαρτώνται από αυτό, τόσο αγωνιστικά και πρακτικά όσο και εμπορικά”.

Για την άνοδο: “Από την προηγούμενη εβδομάδα που βρισκόμαστε και μαθηματικά στην Α1, νιώθω δικαίωση για τον αγώνα που κάνουμε. Όταν αναλάβαμε την χρηματοδότηση και την λειτουργία του τμήματος, οι επιλογές ήταν ή Β΄ Εθνική ή να μην πάρουμε μέρος για ένα χρόνο. Αφού, λοιπόν, δεν υπήρχε κάποιος να δηλώσει την ομάδα στην Α2, ζήτησα από την Ερασιτεχνική να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε μια προσπάθεια να “καθαρίσει” η ΑΕΚ από τα χρέη της και να την ανεβάσουμε στην Α1. Αφού επετεύχθη ο στόχος αυτός, αισθάνομαι δικαίωση”.

Για τη παλαιά ΚΑΕ: “Η εταιρεία έχει λυθεί. Η εκκαθάριση είναι ένα τυπικό στάδιο. Δεν έχει καμία σχέση αυτή η διαδικασία με παρόμοιες ενέργειες σε άλλες ΠΑΕ ή ΚΑΕ. Η σύσταση της ΚΑΕ είναι μια απλή διαδικασία“.

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: “Ο κόσμος ήταν πολύ κοντά στην ομάδα φέτος, μετά την παγωμάρα της Β΄ Εθνικής, στην οποία εξαναγκάστηκε να παίξει η ΑΕΚ. Ο κόσμος μας ήταν συγκλονιστικός, τόσο στα εντός έδρας ματς που παίξαμε στη Ζωφριά αλλά και στην Καισαριανή -και γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Νήαρ Ηστ- αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θέλω να ελπίζω πως ο κόσμος θα έχει την ίδια συμμετοχή και του χρόνου.

Με σωστή και ένθερμη παρουσία, χωρίς έκτροπα, και για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για να συνεισφέρει με τον οβολό του σε αυτή την προσπάθεια. Η ΑΕΚ δικαιούται να περιμένει εξάντληση των εισιτηρίων διαρκείας και των θέσεων σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται στην Α1″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…