Κεντρική Ασίστ Basketbase Μολφέτας, όπως παλιά

Μολφέτας, όπως παλιά

molfetas giannis pao

molfetas-giannis-pao

petridis-giorgosΟ Απόλλωνας έκανε μια πολύ καλή πορεία στην κανονική περίοδο και η επιβράβευση αυτής της πορείας ήταν η είσοδος στα πλέι οφ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κι ενώ πριν από αυτήν τη διετία η ομάδα δεν είχε ανάλογη παρουσία, από τη σεζόν 1997-’98.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποκάλυψη -χωρίς αμφιβολία- ήταν ο 22χρονος Γιάννης Μολφέτας. Σε 22 ματς στην Α1 ο γκαρντ των Πατρινών είχε 25 πόντους και κόντρα στους “πράσινους” έκανε το παιχνίδι της ζωής του, πετυχαίνοντας 19 και μάλιστα με 5/5 τρίποντα. Είναι περιττό να σημειώσουμε πως πρόκειται για ρεκόρ καριέρας

Στο ματς της Πάτρας, ο Γιάννης Λιανός ξεπέρασε τους 200 πόντους και ο Αντρέγια Μιλουτίνοβιτς τους 100 στην Α1. Όσο για τον Νίκο Αργυρόπουλο; Συνεχίζει να σκαρφαλώνει στις λίστες των πρώτων στην ιστορία του Απόλλωνα.

Ο αρχηγός της ομάδας της Αχαΐας, με το ένα τρίποντο στο οποίο ευστόχησε, μπήκε στην πρώτη πεντάδα του Απόλλωνα στην Α1 (από το 1986), φτάνοντας τα 96 και ξεπερνώντας κατά ένα τον Βασίλη Λιανό. Απέχει πλέον τρία εύστοχα τρίποντα από την 4η θέση της λίστας και τον Ανδρέα Μπερδέση.

Ακόμη με τη συμμετοχή του αυτή, έφτασε τις 161 με τη φανέλα του Απόλλωνα στη “μεγάληκατηγορία και ανέβηκε στην 3η θέση της λίστας, προσπερνώντας τον Ανδρέα Μπερδέση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…