Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Μικρά από ΟΑΚΑ

Μικρά από ΟΑΚΑ

pao kosmos oaka filathloi

pao-kosmos-oaka-filathloi

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό έφτασε, με τις δύο ομάδες να συγκρούονται  σε  λιγότερο από δύο ώρες (22:00) στο ΟΑΚΑ στο πρώτο παιχνίδι της τελικής σειράς του πρωταθλήματος με φόντο την κορυφή του ελληνικού μπάσκετ. Το ebasket.grβρίσκεται ήδη στις επάλξεις για να σας μεταφέρει τα πάντα που συμβαίνουν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

20:15 – Στο κλίμα του αγώνα ο Στεφάν Λάσμε, έφτασε στο γήπεδο φορώντας ένα συνδεσμιακό μπλουζάκι του Παναθηναϊκού και ο Τζέιμς Γκιστ μία φανέλα του Πιτ Μάραβιτς.

20:25 –  Μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού και οι πρώτοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνιση τους.

20:30 – Πρώτοι παίκτες που πάτησαν το παρκέ του ΟΑΚΑ ήταν ο Ρόκο Λένι Ούκιτς και ο Γιόνας Ματσιούλις, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους λιγοστούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο γήπεδο.

20:35 –  Ζακ Ράιτ και Τζέιμς Γκιστ ήταν οι επόμενοι δύο παίκτες που ξεκίνησαν ζέσταμα για το “τριφύλλι”.

20:40 – Ο Μάρντι Κόλινς και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ήταν οι δύο πρώτοι παίκτες του Ολυμπιακού που έκαναν την εμφάνιση τους και όπως ήταν φυσικό δέχθηκαν τις αποδοκιμασίες των “πράσινων” φιλάθλων.

20:45 – Το μεγάλο ντέρμπι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και δημοσιογράφων του εξωτερικού, καθώς στα δημοσιαγραφικά του ΟΑΚΑ βρίσκεται και ένας Κινέζος ανταποκριτής.

20:55 – Η θύρα των φανατικών οπαδών του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει ήδη να γεμίζει, την ίδια ώρα που στο παρκέ για προθέρμανση μπήκαν οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Ματ Λοτζέσκι και Γκεόργκι Σερμαντίνι.

21:25 – Περίπου μισή ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού και δεν υπάρχει έντονη κινητικότητα στις κερκίδες.

21:30 – Γίνεται η παρουσίαση της ομάδας του Παναθηναϊκού, με  τον κόσμο να ζητάει επιτακτικά τη νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου.

21:35 – Στο παρκέ και η ομάδα του Ολυμπιακού υπό έντονες αποδοκιμασίες. Στο γήπεδο, όπως αναμενόταν, και ο κ. Αγγελόπουλος.

21:50 – Αυτό είναι το πρώτο ντέρμπι “αιωνίων” τα τελευταία χρόνια που έχει τόσο λίγο κόσμο στις κερκίδες.

22:00 – Δύο ομάδες παρουσιάστηκαν και όλα είναι έτοιμα για το τζάμπολ του μεγάλου παιχνιδιού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …