Κεντρική Διεθνή Με το “αριστερό” ο Καλάθης

Με το “αριστερό” ο Καλάθης

astana nizhni

astana-nizhni

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Πατ Καλάθη, η Αστάνα γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τη Νίζνι με 71-58 και έκανε πρεμιέρα με το “αριστερό” στα πλέι οφ της βαλτικής λίγκας. Πλέον η ρωσική ομάδα θα επιδιώξει να τελειώσει τη σειρά στην έδρα της την προσεχή Κυριακή (4/5).

Κατά τα άλλα οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκαν με 39-28 και ακολούθως με “όπλο” την άμυνα συντήρησαν εύκολα την υπέρ τους διαφορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες της Νίζνι κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (37 έναντι 28) και σούταραν με ποσοστό 61% (20/33) στα δίποντα.

Ο Πάβελ Κορόμπκοφ με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ και ο Πετρ Γκουμπάνοφ με 15 πόντους ήταν οι κορυφαίοι για τους νικητές. Από την άλλη πλευρά ο Καλάθης ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους αφού τελείωσε το ματς με 18 πόντους (1/4 βολές, 4/7 δίποντα, 3/5 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 λάθος και 1 κλέψιμο.

Προβάδισμα για Κράσνιε Κρίλια

Η Κράσνιε Κρίλια επιβλήθηκε εκτός έδρας της Ενισέι με 81-78 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση των πλέι οφ της βαλτικής λίγκας. Το επόμενο ματς θα διεξαχθεί στην έδρα της την προσεχή Κυριακή (4/5). Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, πήραν… κεφάλι με 60-54 και διατήρησαν την πρωτοπορία μέχρι το φινάλε.

Πρώτο “βιολί” για τους νικητές ήταν ο Φιλίπ Βιντένοφ με 17 πόντους ενώ ο Αρτέμ Ζαμπέλιν πρόσθεσε 14 πόντους και 12 ριμπάουντ. Καλύτεροι παίκτες για τους ηττημένους ήταν ο Κόστα Πέροβιτς (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και ο Κρίστιαν Μπερνς (11 πόντοι, 13 ριμπάουντ).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…