Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Μία δύσκολη χρονιά”

“Μία δύσκολη χρονιά”

kalafatakis rethymno

kalafatakis-rethymno

Το Ρέθυμνο ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν με το εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Ηλυσιακό και ο τεχνικός των Κρητικών, Γιώργος Καλαφατάκης, μίλησε για όλους και για όλα στις δηλώσεις του, έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς και κάλεσε τον κόσμο να χειροκροτήσει την ομάδα στη γιορτή που θα ακολουθήσει μετά το τέλος της αυριανής αναμέτρησης:

“Μοναδικό αποτέλεσμα για εμάς είναι η νίκη. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται. Προερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση για 36 λεπτά με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε ένα πρόβλημα με την έλλειψη του Ράιτ αλλά πιστεύω ότι τα υπόλοιπα παιδιά θα κάνουν πράξη αυτά που λέγαμε όλη την εβδομάδα και θα πάρουν το παιχνίδι σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση”, τόνισε αρχικά ο έμπειρος κόουτς και συνέχισε:

“Δεν μπορούμε να μπούμε σε καμία λογική σεναρίων στο τι λένε και κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες που ενδιαφέρονται για τα αποτελέσματα των παιχνιδιών. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός μας και ο κόσμος μας, να τελειώσουμε όμορφα και να κλείσουμε μία δύσκολη σεζόν και μετά να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα, να ηρεμήσουμε και να χτίσουμε την ομάδα της επόμενης χρονιάς”.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης επισήμανε για τη φετινή χρονιά: “Η ομάδα μας είναι από τις πιο ισορροπημένες και συγκροτημένες του πρωταθλήματος. Φέτος ήταν μία δύσκολη χρονιά γιατί οι ομάδες δεν μπορούν πάντα να πρωταγωνιστούν και να είναι ψηλά. Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο οι επιλογές και οι ατυχίες. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις για να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί και να επανέλθουμε στα προηγούμενα επίπεδα”.

Τέλος για τη γιορτή που θα ακολουθήσει κατέληξε: “Η ομάδα διοργανώνει μία γιορτή μετά το τέλος του παιχνιδιού, αφιερωμένη στους φιλάθλους μας και για αυτό το λόγο θα πρέπει να είναι όλοι εκεί για να χειροκροτήσουν την προσπάθεια που καταβάλαμε στο πρωτάθλημα”.

Από την πλευρά των παικτών ο Γιάννης Σίνης υποστήριξε: “Την τελευταία αγωνιστική με τον Ηλυσιακό θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό μπάσκετ που παίξαμε με τον Παναθηναϊκό και να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή τη χρονιά για την ομάδα μας. Όπως μας λέει ο προπονητής μας όλη την εβδομάδα, πρέπει να τελειώσουμε δυναμικά”.

“Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν υπήρχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας και για αυτό δεν καταφέραμε να κάνουμε μία εξίσου καλή πορεία όπως την περσινή και πρέπει να δώσουμε την καλύτερη παράσταση, μπροστά στο κοινό μας, στο φινάλε. Η ομάδα μας έχει πολύ καλές βάσεις για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη χρονιά”, ανέφερε ο 23χρονος φόργουορντ και πρόσθεσε:

“Προσκαλώ όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ρεθύμνου να είναι κοντά μας για τελευταία φορά φέτος και να τον ευχαριστήσουμε για την “παρέα” που μας κράτησε όλη αυτή τη σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…