Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μιλάνο 2014 “Μάθαμε πολλά από πέρυσι”

“Μάθαμε πολλά από πέρυσι”

sergio rodriguez real osfp

sergio-rodriguez-real-osfp

Ο Σέρχιο Ροντρίγκες θα έχει στο Φαίναλ φορ του Μιλάνου να πανηγυρίσει το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο. Ο Ισπανός γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, τόνισε πως η ήττα από τον Ολυμπιακό πέρυσι τους έμαθε πολλά και τους έκανε καλύτερους και πιο έμπειρους.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συμμετοχή μας στο Final Four. Μετά την ήττα στο Λονδίνο βάλαμε έναν στόχο στο μυαλό μας και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για αυτόν. Δεν θα είναι εύκολο όμως αυτή τη φορά ελπίζω να έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Το 2011 ήταν η πρώτη μου σεζόν στη Ρεάλ, η πρώτη μου χρονιά πίσω στην Ευρώπη μετά το ΝΒΑ. Παίξαμε στο Final Four της Βαρκελώνης, γεγονός που μας βοήθησε τα επόμενα χρόνια. Πέρσι στο Λονδίνο ήμασταν αρκετά καλοί, κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα όμως στον τελικό χάσαμε από τον Ολυμπιακό. Γίναμε καλύτεροι και πιο έμπειροι, παρά την ήττα”, τόνισε ο Ισπανός διεθνής άσος.

Όσο για το μυστικό όπλο της “βασίλισσας” ανέφερε: “Περιμένουμε πολλά από τον Τζέισι Κάρολ. Έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, φέτος δεν είχε την τύχη μαζί του όμως θα είναι απόλυτα έτοιμος. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει”.

Τέλος ο Σέρχιο Ροντρίγκες ήταν κατηγορηματικός στο αν θα ξυρίσει το μούσι του σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου, τονίζοντας: “Όχι! Σε καμία περίπτωση! Μου αρέσει το μούσι. Δεν είμαι προληπτικός. Θα το κρατήσω, ακόμα κι αν κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
  • rice mvp f4 milano telikos

    Δεν το έχει συνειδητοποιήσει

    Παρότι έχουν περάσει περίπου δύο ημέρες από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ σκαρφάλωσε στ…
  • sofo milano final

    Το… δικό μας Μιλάνο (pics)

    Μιλάνο, αποστολή Το φάιναλ φορ έχει περάσει ήδη στην… ιστορία. Η Μακάμπι έγραψε τη δική τη…
  • laso profil

    “Περήφανοι για όσα κάναμε”

    Μιλάνο, αποστολή Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην πηγή, αλλά δεν …
Περισσότερα σε Μιλάνο 2014

Δειτε επισης

Δεν το έχει συνειδητοποιήσει

Παρότι έχουν περάσει περίπου δύο ημέρες από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ σκαρφάλωσε στ…