Κεντρική Διεθνή Κινητικότητα στην Ορτέζ

Κινητικότητα στην Ορτέζ

Gravelines Roanne Yannick Bokolo

Gravelines-Roanne-Yannick-Bokolo

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε για την Ορτέζ η οποία κατέλαβε την ενδέκατη θέση στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 15-15 και έτσι οι διακοπές άρχισαν για όλους στο “στρατόπεδο” της γαλλικής ομάδας.

Όλοι βρίσκονται σε κατάσταση… χαλάρωσης στην Ορτέζ, εκτός από όσους αναλάβει το μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι μηχανές δουλεύουν στο “φουλ” με στόχο φυσικά να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας όσα “κομμάτια” λείπουν. Ήδη η Ορτέζ συμφώνησε με τον Γιανίκ Μποκολό ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 29χρονος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τη Γκραβελίν και δεν έχασε ευκαιρία, αφού βρήκε αμέσως τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος μιλώντας σε γαλλικά ΜΜΕ. Ο Μποκολό έρχεται στην Ορτέζ προκειμένου να δώσει περισσότερη ποιότητα στην περιφερειακή της γραμμή.

Ο Κονγκολέζος, πολιτογραφημένος Γάλλος, άσος μέτρησε φέτος 8,1 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ μέσο όρο σε 16 αγώνες για το πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γκραβελίν και 5,4 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ μέσο όρο σε 10 ματς για το Eurocup.

Παράλληλα στην Ορτέζ υπάρχει κινητικότητα και ως προς τους παίκτες που θα παραμείνουν στην ομάδα, καθώς ο Νταβίντ Ντενάβ επέκτεινε το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια, ήτοι μέχρι το 2016. Ο Γάλλος γκαρντ αγωνίζεται στην ομάδα του Πο από το 2012.

Φέτος ο 29χρονος άσος έπαιξε σε 20 παιχνίδια για το πρωτάθλημα έχοντας μέσο όρο 9,2 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…