Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Κατηγορώ” από Δεμέναγα

“Κατηγορώ” από Δεμέναγα

demenagas ziagkos

demenagas-ziagkos

Τον έχουμε μάθει ως ήπιων τόνων τον Αχιλλέα Δεμέναγα. Ο επικεφαλής του Αναπτυξιακού της ΑΕΚ ξέσπασε, όμως, πριν από λίγο. Αφορμή “ποστάρισμα” του προέδρου της Δόξας Βύρωνα (σ.σ. ζητούσε από τον πρόεδρο της ΑΕΚ να τον απολύσει!), αλλά κυρίως τα ψεύδη που φέρεται να είπε σε… 16χρονο παίκτη που δοκιμάζεται στα κλιμάκια της “Ένωσης”, μαζί με τα παιδιά του.

Το “κατηγορώ” του Δεμέναγα στην προσωπική του σελίδα στο facebook:
“Τελευταία διαβάζω ποσταρίσματα πολύ σημαντικά και συγκινητικά θα έλεγα από συναδέλφους ή μη για θέματα που αφορούν επιτυχίες ομάδων, συμπεριφορά προπονητών στις μικρές ηλικίες, πατέρας και γιος συμπαίκτες και άλλα που μας προκαλούν όμορφα συναισθήματα και χαμογελάμε.

Θέλω να δώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας γιατί την παρακάτω περίπτωση την θεωρώ πολύ σοβαρή και επικίνδυνη. Θα θυμάστε όλοι την επιστολή του νεαρού ποδοσφαιριστή από την Ισπανία προς τον πατέρα του (γράμμα στον πατέρα) που κάθε ομαδικό άθλημα αναδημοσίευσε ως παράδειγμα προς αποφυγήν.

Χθες έλαβα ένα μήνυμα παραπόνου για να μην πω πόνου από ένα 16χρονο παιδί που εδώ και 2,5 μήνες κάνει προπονήσεις με ένα γκρουπ παιδιών στην ΑΕΚ.

Μαθαίνοντας όλη την ιστορία αποφάσισα ότι θα ήταν χρήσιμο για όλους μας να τη δημοσιεύσω (το πιο ήπιο κομμάτι της).

Το παιδί αυτό έφερε ο κ. Κόλλιας Πρόεδρος της Δόξας Βύρωνα μαζί με τα παιδιά του για να δοκιμαστούν στην ΑΕΚ. Την τελευταία εβδομάδα το παιδί δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο και όπως αποδείχθηκε ο κ. Κόλλιας (ορκισμένος όπως λέει φίλος της Βασίλισσας) είχε δημιουργήσει ένα απίστευτο σενάριο -υποκαθιστώντας τον προπονητή, τον έφορο και όποιον υπεύθυνο- που έθετε το παιδί εκτός ομάδας με προσβλητικούς δήθεν χαρακτηρισμούς από την πλευρά του προπονητή, εμπλέκοντας και παιδιά που τελείωσαν επιτυχημένα τη χρονιά, και επιλέγοντας αυτόματα, χωρίς δισταγμό και με ειδικά προνόμια τα παιδιά του στην ΑΕΚ.

Είπε δε στο παιδί για να τον ξεφορτωθεί ότι δεν θα έρθει το Σάββατο ενώ την Κυριακή θα λείπει ο προπονητής σε προσωπική του δουλειά!

Η επικοινωνία που θα παρακολουθήσετε είναι το 1/10 από αυτά που μου έστειλε το παιδί και δείχνει τη συμπεριφορά, το μυαλό και τις προθέσεις ενός 16άχρονου με τη συμπεριφορά, το μυαλό και τις προθέσεις ενός 50άχρονου. Αδυνατώ να μεταφέρω όλες τις συνομιλίες γιατί σοκάρουν αλλά δεσμεύομαι ότι θα το κάνω εκεί που πρέπει και όταν πρέπει .

Να μην αφήσετε ποτέ άνθρωπος να τολμήσει να φερθεί έτσι σε παιδιά. Να μιλάτε με τα παιδιά και να τα βρίσκετε, να τα σέβεστε γιατί αυτά ξέρουν καλύτερα. Ο πιο δύσκολος χαρακτήρας ενός παιδιού, η μεγαλύτερη πρόκληση για τον προπονητή.
Σας δίνω απλά μια γεύση από την χθεσινή επικοινωνία που κράτησε έως τις 03.00. Η πρώτη είναι μεταξύ του παιδιού και του προπονητή και η δεύτερη του προπονητή με τον μπαμπά-πρόεδρο με εμβόλιμες παιδιού-προέδρου.

Το πρωί σήμερα ο κ. Κόλλιας ξύπνησε και σκέφτηκε ότι πρέπει να με απολύσει όποτε πόσταρε κακία και μετά το ξανασκέφτηκε και το απέσυρε για να μη μου δημιουργήσει πρόβλημα λέει. Μετά όλα καλά αφού παραδέχτηκε ότι αυτός μεν τα έστειλε όλα από το pc του αλλά όλα ήταν μια πλάκα και συγνώμη κλπ.

Το παιδί είναι σαστισμένο γιατί τον εκτιμούσε πραγματικά και θεωρεί ότι τον είχε βοηθήσει στο παρελθόν αλλά στην ώρα της κρίσης αναρωτιέται γιατί;”

Και ακολουθεί η αναδημοσίευση των “συνομιλιών”, που δεν είναι το ζητούμενο, αλλά επικυρώνουν τα όσα κατήγγειλε ο Δεμέναγας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…