Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ “Καμπανάκι” από την ΕΟΚ

“Καμπανάκι” από την ΕΟΚ

basketa10

basketa10

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση εφιστώντας την προσοχή σε όλα τα σωματεία σχετικά με τις άδειες λειτουργίας των κλειστών γυμναστηρίων. Η Ομοσπονδία προειδοποίησε πως δεν θα πραγματοποιείται αθλητική διοργάνωση σε γήπεδα που δεν διαθέτουν την άδεια λειτουργίας από τη νέα αγωνιστική χρονιά, 2014/15. Έτσι, κάλεσε όλα τα σωματεία να αποστείλουν την έγγραφη παραχώρηση του γηπέδου στο οποίο αγωνίζονται καθώς και την άδεια λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σας υπενθυμίζουμε σε συνέχεια του εγγράφου μας με αρ. πρωτ. 1356/19-03-2014 ότι δόθηκε αυστηρή εντολή, όπως από την νέα αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015 δεν θα επιτραπεί να διεξαχθεί καμία αθλητική διοργάνωση σε γυμναστήριο που δεν θα διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.

Κατόπιν τούτου, επειδή η παραβίαση του Νόμου αυτού είναι πολύ αυστηρή για τα αθλητικά Σωματεία, αλλά και το γεγονός ότι το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας δεν θα δώσει άδεια διεξαγωγής αγώνα, χωρίς την άδεια λειτουργίας του Γυμναστηρίου, σας εφιστούμε την προσοχή από τώρα, να μεριμνήσετε σε συνεργασία με τον Δήμο για την έκδοση άδειας λειτουργίας των Γυμναστηρίων τα οποία χρησιμοποιείται ως έδρα.

Κάθε Σωματείο την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015 μαζί με την δήλωση συμμετοχής, θα είναι υποχρεωμένο να αποστείλει στην Ομοσπονδία την έγγραφη παραχώρηση του γηπέδου και την άδεια λειτουργίας του Κλειστού γυμναστηρίου όπου αγωνίζεται, καθώς επίσης όλα τα παραπάνω και για το εφεδρικό γυμναστήριο που έχει δηλώσει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…