Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Καλύτεροι στα πλέι οφ”

“Καλύτεροι στα πλέι οφ”

vetoulas neyra

vetoulas-neyra

Ο Απόλλων Πάτρας ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στη συνέχεια ανέβασε “στροφές” και πήρε ευρεία νίκη, όπως αναμενόταν. Πλέον οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για τα πλέι οφ και τις 6 Μαΐου όταν και θα γίνει ο πρώτος αγώνας.

Ο τεχνικός των Πατρινών, Νίκος Βετούλας, μίλησε για την διαφορά των δύο ημιχρόνων, σημείωσε πως θέλει η ομάδα του να φανεί πιο ανταγωνιστική στα πλέι οφ και συμπλήρωσε πως θα κοιτάξει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε περισσότερους παίκτες:

“Ο κόουτς τα είπε όλα. Παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε δυνάμεις και ενθουσιασμό. Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός ήταν πιο συγκεντρωμένος και σοβαρός, δεν συγχώρησε τα λάθη, κράτησε και αύξησε μια διαφορά.

Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στα πλέι οφ και αν μπορούμε να βάλουμε κάποια παιδιά να παίξουν, ώστε να δούμε και τι θα κάνουμε την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο κάθε παίκτης έχει προσωπικό κίνητρο όταν μπαίνει στο παρκέ να αγωνιστεί απέναντι σε τέτοιες ομάδες, μια ομάδα που κυριαρχεί στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι και θέμα του κάθε παίκτη ξεχωριστά το πώς αντιδρά”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Γιάννης Μολφέτας, δήλωσε: “Χαρούμενος που ο Απόλλωνας βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα πλέι οφ. Σταθήκαμε πολύ  καλά στο πρώτο ημίχρονο, αν και είναι δύσκολο να διατηρήσεις τον ίδιο ρυθμό απέναντι σε καλές και μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσαν, ξέφυγε η διαφορά και το παιχνίδι τελείωσε.

Αυτό που θέλουμε εμείς ενόψει πλέι οφ είναι να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε σήμερα και πιστεύω ότι έκανα ότι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…