Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Και τώρα ΟΑΚΑ”

“Και τώρα ΟΑΚΑ”

bartzokas osfp pao

bartzokas-osfp-pao

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού για τη νίκη, αλλά και την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν έκρυψε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ τόσο ο Έλληνας τεχνικός όσο και ο Βαγγέλης Μάντζαρης στείλανε μήνυμα νίκης ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.

Ο Μπαρτζώκας, δήλωσε: “Ισοφαρίσαμε τη σειρά κάτι που οφείλαμε να κάνουμε για τη συνέχεια της υπόθεσης τίτλος που είναι δύσκολη, καθώς πρέπει να νικήσουμε στο ΟΑΚΑ. Ήμασταν αποφασιστικοί στην αρχή και καταφέραμε να σκοράρουμε πολλούς πόντους στην καλή άμυνα του Παναθηναϊκού. Χτίσαμε μια καλή διαφορά, την οποία διατηρήσαμε στη συνέχεια, ενώ καταφέραμε να κάνουμε ροτέισιον και ξεκουράσαμε τους παίκτες.

Είχαμε καλές συνεργασίες κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο παιχνίδι. Η νίκη μετράει, η διαφορά δεν παίζει ρόλο, αλλά ίσως είναι ένεση αυτοπεποίθησης, ανάλογα με τον τρόπο που θα τη διαχειριστούν οι δύο ομάδες.  Πάμε για το ματς της Πέμπτης που πρέπει να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση από αυτή που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι”.

Από την πλευρά του, ο Μάντζαρης είπε: “Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση μας στο παιχνίδι. Δείξαμε πόσο θέλαμε το ματς! Χτίσαμε διαφορά την οποία κρατήσαμε, παρότι είχαμε κενά διαστήματα αλλά δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να αντιδράσει. Πλέον, πάμε στγο ΟΑΚΑ για αντίστοιχη εμφάνιση και τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…