Ιστορική νίκη

aggelopouloi oaka 2

aggelopouloi-oaka (2)

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού μετά τη νίκη της ομάδας τους στο ΟΑΚΑ και έστειλαν μήνυμα τίτλου ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής στο ΣΕΦ, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να δίνει συγχαρητήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο Π. Αγγελόπουλος δήλωσε: “Καιρός ήταν μάλλον για τη νίκη μας εδώ. Ήταν μια ιστορική νίκη. Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή, ακόμα και σε αυτούς που δεν κάθισαν στον πάγκο αλλά στην κερκίδα”, ενώ σχετικά με την αποστολή του Ολυμπιακού πρόσθεσε: “ Ο Γιαννακόπουλος κάνει κακό στην ομάδα του. Σήμερα αποφάσισε να βρει τον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ; Σε κάθε ματς βρίσκονται 35 άτομα”.

Όσο για το παιχνίδι της Κυριακής τόνισε: “Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένας τελικός. Θέλω από τον κόσμο να είναι άψογος και να μας υποστηρίξει. Θέλω να πω και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού πως ήταν άψογος και θέλω και ο δικός μας να είναι έτσι”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: “Σήμερα έγιναν πολλά και δεν είναι η στιγμή να τα πούμε σήμερα. Κάποια στιγμή θα τα πούμε. Να τελειώσουμε ομαλά και θα μιλήσουμε. Είπε ο κύρος Σχοινάς πως αν δεν βγει ο Παναθηναϊκός θα μηδενιστεί και εμείς είπαμε να φύγουν για να αρχίσει το ματς”. Σχολιάζοντας το συναίσθημα του να ζεις το παιχνίδι από τον πάγκο, πρόσθεσε: “ Είναι σαν να παίζεις εσύ, άλλη κατάσταση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …