Κεντρική Διεθνή “Ισοπεδωτική” η Μπάγερν

“Ισοπεδωτική” η Μπάγερν

rasta bayern

rasta-bayern

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε εντός έδρας τη Λούντβιγκσμπουργκ με 101-57 και μετέτρεψε σε “περίπατο” την πρώτη αναμέτρηση για την προημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος Γερμανίας.

Οι “Βαυαροί” ήταν “ισοπεδωτικοί” και έδειξαν από την πρεμιέρα ότι θα είναι το “αφεντικό” της σειράς. Το επόμενο ματς μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τρίτη (13/5) όπου η Μπάγερν θα επιδιώξει να κάνει το “break” στην έδρα της Λούντιγκσμπουργκ ούτως ώστε μετά να “σκουπίσει” την αντίπαλό της στο Μόναχο.

Κατά τα άλλα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 51-29 με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και πήραν εύκολα το ροζ φύλλο έχοντας 13/29 (45%) στα τρίποντα και 20 περισσότερα ριμπάουντ (47 έναντι 27). Ο Μπράις Τέιλορ με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές. Στον αντίποδα ο Κίτον Γκραντ (16 πόντοι, 5 ριμπάουντ) διασώθηκε από τους ηττημένους.

Εύκολα η Άλμπα

Το 1-0 στη σειρά των προημιτελικών έκανε και η Άλμπα Βερολίνου η οποία έκαμψε την αντίσταση της Ουλμ εντός έδρας με 86-66 και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Βερολινέζοι “καθάρισαν” την υπόθεση-νίκη στο δεύτερο ημίχρονο όταν με επιμέρους σκορ 49-25 ανέτρεψαν το εις βάρος τους 41-37 του πρώτου μέρους και κράτησαν αλώβητη την έδρα τους.

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (13/5) στο Ουλμ. Ο Γιαν – Χέντρικ Γιάγκλα τελείωσε τον αγώνα με νταμπλ-νταμπλ (20 πόντοι, 12 ριμπάουντ) για τους γηπεδούχους την ώρα που από τους φιλοξενούμενους ο Περ Γκέντερ είχε 14 πόντους και 5 ασίστ.

Προβάδισμα με ανατροπή

Το πλεονέκτημα της έδρας κράτησε και η Όλντενμπουργκ η οποία κέρδισε τη Βόννη με 69-63 χάρη σε μία σπουδαία ανατροπή που πραγματοποίησε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι ήταν πίσω στο σκορ με 53-44 στο 30’ ωστόσο επανήλθαν και με επιμέρους σκορ 25-10 πήραν προβάδισμα πρόκρισης το οποίο θα προσπαθήσουν να διευρύνουν την προσεχή Τρίτη (13/5) στο δεύτερο ματς στην έδρα της Βόννης.

Ο Κρις Κράμερ με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν “όλα τα λεφτά” για τους νικητές. Από την άλλη ο Τόνι Γκάφνεϊ (11 πόντοι 5 ριμπάουντ) και ο Γιουτζίν Λόρενς (11 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ) δεν έφταναν για τους φιλοξενούμενους. Θυμίζουμε ότι νωρίτερα η Άρτλαντ “έσπασε” την έδρα της Μπάμπεργκ και ήταν η μόνη ομάδα που έφυγε με το διπλό την πρώτη μέρα των πλέι οφ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης:
Μπάμπεργκ – Άρτλαντ 68-73
Μπάγερν Μονάχου – Λούντβιγκσμπουργκ 101-57
Άλμπα Βερολίνου – Ουλμ 86-66
Όλντενμπουργκ – Βόννη 69-63.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…