Κεντρική Ελευσίνα Θρήνος για Βογιατζή

Θρήνος για Βογιατζή

paneleysiniakos molfetas

paneleysiniakos-molfetas

Ανακοίνωση για το χαμό του Παναγιώτη Βογιατζή εξέδωσε η ΚΑΕ Πανελευσινιακός στην οποία εκφράζει το θρήνο της ομάδας, αλλά και όλης της μπασκετικής κοινότητας της Ελευσίνας, χαρακτηρίζοντάς τον ως πρωτεργάτη της καλαθοσφαίρισης στην πόλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
“Η οικογένεια του Πανελευσινιακού κι όλος ο αθλητικός κόσμος της Ελευσίνας θρηνεί για την απώλεια ενός από τους πρωτεργάτες της καλαθοσφαίρισης στην πόλη. Ο Παναγιώτης Βογιατζής, ο δικός μας Τάκης, έφυγε πρόωρα στα 56 του χρόνια και το κενό που αφήνει είναι πολύ μεγάλο.

Ο Τάκης Βογιατζής ξεκίνησε από τη δεκαετία του ’70 ως αθλητής καλαθοσφαίρισης και παράγοντας σε ομάδες της πόλης, ΓΑΣΕ και Δήμητρα, ενώ ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της αναγέννησης του Πανελευσινιακού κι ευτύχησε να δει την ομάδα να συμμετέχει στην κορυφαία κατηγορία στην Ελλάδα.

Το έργο του στην καλαθοσφαίριση στην Ελευσίνα είναι τεράστιο αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν όχι μόνο μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ Πανελευσινιακός αλλά και προπονητής στον Όμιλο Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας (ΟΚΕ). Ακόμα και με σοβαρά σημάδια στην πορεία της υγείας του δεν έπαψε ποτέ να δίνει το παρών και να είναι δραστήριος έως τις τελευταίες του στιγμές.

Σύσσωμη η οικογένεια του Πανελευσινιακού θα παραστεί αύριο Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ελευσίνας, στις 15:00.

Το ερχόμενο Σάββατο 3 Μαΐου 2014 θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον κρίσιμο αγώνα της ομάδας με την ΑΕΝ Κηφισιά κι ελπίζουμε να έρθει η νίκη – παραμονή στην κατηγορία για να αφιερωθεί στην μνήμη του Τάκη…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…