Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Θα κάνουμε τα πάντα”

“Θα κάνουμε τα πάντα”

bertomeu new

bertomeu-new

Οι φονικές πλημμύρες που έπληξαν τα Βαλκάνια πριν από λίγες μέρες δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από την Ευρωλίγκα. Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου, μιλώντας στη σερβική Novosti, τόνισε πως η Ευρωλίγκα θα κάνει τα πάντα ώστε να βοηθήσει τους πληγέντες.

“Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη στήριξή μου στους πληγέντες των φυσικών καταστροφών. Όταν ενημερωθήκαμε για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια κατά τη διάρκεια του Final-4 της Ευρωλίγκα, σοκαριστήκαμε από το μέγεθος της καταστροφής! Είχαμε μπροστά μας το πιο σημαντικό event του θεσμού όμως προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να δείξουμε τη συμπόνια μας στους πληγέντες.

Αμέσως ξεκινήσαμε ένα πλάνο δωρεών και ενίσχυσης των πληγέντων, όπως ακριβώς συνέβη μετά τις φυσικές καταστροφές στην Αϊτή και τις Φιλιππίνες. Φυσικά, οι καταστροφές στα Βαλκάνια ήταν πολύ πιο κοντά μας. Όλα αυτά έγιναν στη γειτονιά μας! Όλα τα μέλη της Ευρωλίγκα έδειξαν ενδιαφέρον να βοηθήσουν. Η Ευρωλίγκα θα κάνει τα πάντα για να ενισχύσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Επικοινωνήσαμε ήδη με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτίζαν, ώστε να τους παρέχουμε υποστήριξη και συμβουλές για την καλύτερη δυνατή συνεργασία. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που μπορούμε να εμπιστευτούμε τις συγκεκριμένες ομάδες για τη βοήθεια των πληγέντων. Ήδη έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τους ανθρώπους στη Σερβία που έχουν ανάγκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…