Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Θέμα με “Κούνμπο”

Θέμα με “Κούνμπο”

giannis antetokounmpo of the milwaukee

giannis-antetokounmpo-plati

Το σχέδιο των Μιλγουόκι Μπακς να συμπεριληφθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο summer league αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Ντέιβ Μπάμπκοκ, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα σε πιθανή κλήση του 19χρονου φόργουορντ στην Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών για το Πανευρωπαϊκό της Κρήτης.

Οι ημερομηνίες των δύο διοργανώσεων συμπίπτουν, καθώς το summer league είναι προγραμματισμένο για 11-21 Ιουλίου και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για 8-20 του ίδιου μήνα, συνεπώς ο Αντετοκούνμπο δεν μπορεί να λάβει μέρος και στα δύο, ενώ αν υπολογίσουμε και το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Μουντομπάσκετ με την Εθνική Ανδρών, γίνεται αντιληπτό ότι η επιβάρυνση θα είναι πολύ μεγάλη.

Πάντως, ο Έλληνας άσος αποτελεί κεφάλαιο για τους Μπακς ενόψει του summer league, καθώς είναι ο παίκτης πάνω στον οποίο θέλουν να στηριχτούν επιθετικά, ώστε αφενός να ευνοηθεί η ομάδα και αφετέρου να αποκτήσει εμπειρίες και ρόλο που δεν είχε με τους Μπακς στη regular season του ΝΒΑ.

“Το καλοκαίρι θέλουμε να βάλουμε τους Αντετοκούνμπο και Γουόλτερς σε θέσεις που δεν αγωνίστηκαν μέσα στη χρονιά, με τον πρώτο να αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο στην επίθεση και τον δεύτερο στην οργάνωση του παιχνιδιού”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπάμπκοκ, δείχνοντας ξεκάθαρα τα σχέδια της ομάδας για τον Γιάννη.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι και ο ίδιος ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει ότι προτιμάει να αποτελέσει μέλος της Εθνικής Ανδρών κι όχι της Νέων,  σε περίπτωση που πρέπει να διαλέξει,  όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα θα παραταχθεί χωρίς τον “Κούνμπο” στη σύνθεσή της στο Πανευρωπαϊκό της Κρήτης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…