Η σειρά τους…

press milan f4

press-milan-f4

Μιλάνο, αποστολή
psarakisΗ χθεσινή επική εμφάνιση απέναντι στη Μπαρτσελόνα δεν δείχνει να… εντυπωσιάζει τον Πάμπλο Λάσο. Γνωρίζει άλλωστε κι ο ίδιος ότι αν γυρίσει στη Μαδρίτη δίχως το Άγιο Δισκοπότηρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ουδείς θα θυμάται την 38αρα επί των Καταλανών.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε απόλυτα ήρεμος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου λέγοντας πως “όπως είπε κι ο Ντέιβιντ βρισκόμαστε εδώ που θέλαμε να είμαστε από την αρχή της χρονιάς. Και οι δύο ομάδες έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο στη σεζόν. Περάσαμε δυσκολίες, τραυματισμούς, ταξίδια και εμπόδια για να φτάσουμε εδώ. Είμαστε ενθουσιασμένοι, είμαστε χαρούμενοι και ξέρουμε ότι το αυριανό θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι”, για να καταλήξει λέγοντας:

“Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια, από αυτά που θα μείνουν στην ιστορία. Εγώ και ο Ντέιβιντ που είμαστε οι μεγαλύτεροι έχουμε δει πολλά τέτοια, με σπουδαίους παίκτες όπως ο Κορμπαλάν, ο Μπέργκοβιτς κτλ”.

Από την πλευρά του, ο Σέρχιο Γιουλ τόνισε: “Συγχαρητήρια στη Μακάμπι. Χαιρόμαστε που είμαστε πάλι στον τελικό. Πέρσι είχαμε την ευκαιρία , αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκαμε. Φέτος είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά θέλουμε να τα δώσουμε όλα, να παίξουμε με συγκέντρωση και να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
  • rice mvp f4 milano telikos

    Δεν το έχει συνειδητοποιήσει

    Παρότι έχουν περάσει περίπου δύο ημέρες από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ σκαρφάλωσε στ…
  • sofo milano final

    Το… δικό μας Μιλάνο (pics)

    Μιλάνο, αποστολή Το φάιναλ φορ έχει περάσει ήδη στην… ιστορία. Η Μακάμπι έγραψε τη δική τη…
  • laso profil

    “Περήφανοι για όσα κάναμε”

    Μιλάνο, αποστολή Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην πηγή, αλλά δεν …
Περισσότερα σε Μιλάνο 2014

Δειτε επισης

Δεν το έχει συνειδητοποιήσει

Παρότι έχουν περάσει περίπου δύο ημέρες από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ σκαρφάλωσε στ…