Κεντρική Διεθνή “Ζέσταμα” εν όψει πλέι οφ

“Ζέσταμα” εν όψει πλέι οφ

gran canaria unicaja

gran_canaria-unicaja

Χωρίς διάθεση για… αστεία και φορτώνοντας αρκετό παιχνίδι κοντά στο καλάθι, η Λαμποράλ Κούτσα πέρασε ένα μάλλον άνετο μεσημέρι στην έδρα της Σαραγόσα. Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο πήρε το “διπλό” (88-75), αλλά προ πάντων έδειξε πως σιγά σιγά “ανεβάζει στροφές” εν όψει των πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αντρές Νοτσιόνι (17 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ) σε συνδυασμό με τα πολύ υψηλά ποσοστά στα σουτ δύο πόντων (57%) δεν μπορούσαν παρά να δώσουν το ροζ φύλλο αγώνα στου Βάσκους, οι οποίο διατηρήθηκαν στην έκτη θέση της Liga Endesa.

Σκορ και θέαμα

Σε ένα μάλλον… αδιάφορο παιχνίδι, η Τενερίφη επιβλήθηκε εντός έδρας της Μπιλμπάο με 96-85 μοιράζοντας θέαμα στους φιλάθλους της που βρέθηκαν σήμερα στο “Santiago Martin”. Η ομάδα του “δικού μας” Φώτη Λαμπρόπουλου (6 πόντοι και 3 ριμπάουντ) είχε από νωρίς το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και κυριαρχώντας στη δεύτερη περίοδο (σ.σ.: επιμέρους σκορ 28-13) δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη έχοντας τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, την ίδια ώρα που από πλευράς των “ανδρών με τα μαύρα” ξεχώρισε ο Άλεξ Μουμπρού (22 πόντοι, 2 ριμπάουντ, 6 ασίστ).

“Καθάρισε” ο Χάνσμπροου

Τέλος, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που διεξήχθη στις Κανάριες Νήσους, η Ουνικάχα Μάλαγα “λύγισε” από την Γκραν Κανάρια με 67-65. Οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από την εντός έδρας ήττα, αλλά χάρη στο τρίποντο (το μοναδικό στον αγώνα!) του Μπεν Χάνσμπροου (5 πόντοι με 2/12 σουτ) στα 7.8’’ πριν το τέλος πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη γοήτρου. Η βαθμολογία πάντως δεν πρόκειται να αλλάξει, με την Ουνικάχα Μάλαγα να τερματίζει τέταρτη και την Γκραν Κανάρια Πέμπτη. Όπερ και σημαίνει πως… θα τα ξαναπούν στον α’ γύρο των πλέι οφ της Liga Endesa.

Τα αποτελέσματα:
Σαραγόσα – Λαμποράλ Κούτσα 75-88
Γκραν Κανάρια – Μάλαγα 67-65
Τενερίφη – Μπιλμπάο 96-85

*Το σημερινό πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται το απόγευμα (19:00) με την αναμέτρηση Βαλένθια-Μανρέσα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…