“Ευτυχώς… χάσαμε”

pablo laso

pablo-laso

Στον θετικό αντίκτυπο της ήττας της Ρεάλ Μαδίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα στάθηκε το τεχνικός των Μαδριλένων, Πάμπλο Λάσο, αποτέλεσμα που δεν θα αποπροσανατολίσει την ομάδα του ενόψει τους προσεχούς ημιτελικού της Ευρωλίγκας, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι παίκτες του μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αναμέτρησης.

Αναλυτικά, ο Λάσο δήλωσε:
“Είναι μια εβδομάδα σημαντική όσο καμία οποιαδήποτε άλλη, αλλά δουλεύουμε σκληρά, ώστε να είμαστε ικανοί να ανταποκρινόμαστε σε παιχνίδια όπως αυτό της Παρασκευής και πρέπει να δώσουμε πολλή σημασία στο πρώτο παιχνίδι. Η δουλειά μας μας έφτασε ως εδώ και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε”.

Αναφορικά με τα μέχρι στιγμής παιχνίδια κόντρα στην “Μπάρτσα”: “Αν είχαμε κερδίσει το Σάββατο, θα ήμασταν 4-0 στα μεταξύ μας, γεγονός που θα μας αποπροσανατόλιζε την Παρασκευή, ενώ τώρα δεν έχουμε στο μυαλό μας τίποτα παρά μόνο τη νίκη. Έχουμε ήδη πετύχει 60 νίκες στη χρονιά και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχουμε ακόμα μία την Παρασκευή”.

Όσο για το ξέσπασμα του Ρούντι και τη διαιτησία στην Ευρωλίγκα: “Οι παίκτες μου ξέρουν καλά τι θα συναντήσουμε. Τους θεωρώ έξυπνους για να ξέρουν το σχέδιο που ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα. Θα δουλέψουμε σε ορισμένα πράγματα, αλλά δεν είμαι ανήσυχος. Στην Ισπανία σε ξέρουν περισσότερο, ενώ στην Ευρωλίγκα σφυρίζουν με διαφορετικό τρόπο”.

Για την “πολυφωνία” της Μπαρτσελόνα: “Όταν πάω να σκεφτώ τον Τόμιτς, θυμάμαι τον Χουέρτας και τότε τον Ναβάρο κλπ. Την άλλη φορά κορυφαίοι ήταν οι Αμπρίνες και Παπανικολάου. Όταν μιλάμε για τέτοιες ομάδες, δεν μπορούμε να αναφερόμαστε μόνο σε έναν παίκτη γιατί όλοι είναι ικανοί να κάνουν ζημιά”.

Σχετικά με τον απολογισμό της σεζόν: “Για μένα η σεζόν στην Ευρώπη είναι πολύ καλή και το επαναλαμβάνω. Το γεγονός ότι είμαστε στο Φάιναλ Φορ δείχνει ότι όλη τη σεζόν βρισκόμασταν σε ένα επίπεδο αρκετά υψηλό και πλέον έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε πρωταθλητές. Είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που έχουμε ανταποκριθεί και ο τίτλος μπορεί να γίνει το … κερασάκι στην τούρτα”.

Για την κατάσταση της Ρεάλ: ”Ο Ρέγες είναι πολύ καλύτερα, ενώ για τον Ντρέιπερ ο χρόνος δεν είναι αρκετός και είναι δύσκολο να αγωνιστεί. Οι υπόλοιποι είναι σε γενικές γραμμές σε καλή κατάσταση, παρότι ορισμένοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα. Θα προτιμούσα να μην είχε τραυματιστεί και ο Κάρολ, οποίος απουσίασε τρεις μήνες και είναι δύσκολο να βρει εκ νέου ρυθμό, ενώ θα ήθελα να έχω και τον Ντρέιπερ. Είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθείς στους τραυματισμούς σε μια τόσο απαιτητική περίοδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
  • rice mvp f4 milano telikos

    Δεν το έχει συνειδητοποιήσει

    Παρότι έχουν περάσει περίπου δύο ημέρες από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ σκαρφάλωσε στ…
  • sofo milano final

    Το… δικό μας Μιλάνο (pics)

    Μιλάνο, αποστολή Το φάιναλ φορ έχει περάσει ήδη στην… ιστορία. Η Μακάμπι έγραψε τη δική τη…
  • laso profil

    “Περήφανοι για όσα κάναμε”

    Μιλάνο, αποστολή Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην πηγή, αλλά δεν …
Περισσότερα σε Μιλάνο 2014

Δειτε επισης

Δεν το έχει συνειδητοποιήσει

Παρότι έχουν περάσει περίπου δύο ημέρες από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ σκαρφάλωσε στ…