Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μιλάνο 2014 “Είναι απερίγραπτο…”

“Είναι απερίγραπτο…”

rice f4 milan telikos

rice-f4-milan-telikos

Μιλάνο, αποστολή
psarakisΤα συναισθήματα που βιώνει και οι εικόνες από το Μιλάνο είναι μοναδικές για τον Ταϊρίς Ράις. Ένας παίκτης που αμφισβητήθηκε όσο λίγοι κατάφερε να οδηγήσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην κορυφή της Ευρώπης και να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του Φάιναλ Φορ. Οπότε οι δηλώσεις του μετά το τέλος του θριάμβου έχουν βαρύνουσα σημασία.

Δεν μπορώ να το περιγράψω! Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω ακόμα τι έχει γίνει. Δεν πιστεύω πως μπορώ να το εκφράσω με λόγια. Αλλά αυτή είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έτσι λειτουργεί ο σύλλογος. Βλέπεις πως μας στηρίζει ο κόσμος. Ήρθαν εδώ για να μας δουν να κερδίζουμε και να παλεύουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που το καταφέραμε γι αυτούς.

Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι σε ολόκληρη την Ευρώπη γιατί ξέρεις πως αν παίξεις κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα βρεις κι αυτούς απέναντί σου. Είμαστε 3.000 μίλια μακριά, αλλά είναι περίπου 20.000 κόσμου στο Μιλάνο. Είναι η μεγαλύτερη υποστήριξη που έχω δει ποτέ στη ζωή μου“, ήταν οι πρώτες κουβέντες που ξεστόμισε ο MVP του Φάιναλ Φορ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

“Ήταν το σπουδαιότερο και πιο σημαντικό παιχνίδι της ζωής μου, αλλά όλα έγιναν μέσα από ομαδική προσπάθεια. Δεν έχει σχέση το τι έκανα ατομικά, επειδή τίποτα δεν θα γινόταν δίχως τους συμπαίκτες μου. Αυτοί οι τίτλοι ανήκουν σε όλους. Παίξαμε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Τώρα είμαστε εμείς οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Σέβομαι απόλυτα τα παιδιά. Θέλω να γιορτάσω αυτή τη νίκη με τους συμπαίκτες μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
  • rice mvp f4 milano telikos

    Δεν το έχει συνειδητοποιήσει

    Παρότι έχουν περάσει περίπου δύο ημέρες από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ σκαρφάλωσε στ…
  • sofo milano final

    Το… δικό μας Μιλάνο (pics)

    Μιλάνο, αποστολή Το φάιναλ φορ έχει περάσει ήδη στην… ιστορία. Η Μακάμπι έγραψε τη δική τη…
  • laso profil

    “Περήφανοι για όσα κάναμε”

    Μιλάνο, αποστολή Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην πηγή, αλλά δεν …
Περισσότερα σε Μιλάνο 2014

Δειτε επισης

Δεν το έχει συνειδητοποιήσει

Παρότι έχουν περάσει περίπου δύο ημέρες από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ σκαρφάλωσε στ…