Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δεν θα είναι εύκολο”

“Δεν θα είναι εύκολο”

petway osfp pao

petway-osfp-pao

Είναι ο παίκτης ο οποίος έχει ακούσει κατά καιρούς αρκετά σκληρές κριτικές από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ο αθλητής που κατά πολλούς δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις των “ερυθρόλευκων“. Ωστόσο αυτός φρόντισε να δώσει απαντήσεις στους επικριτές του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παίζοντας δηλαδή ουσιαστικό και παράλληλα θεαματικό μπάσκετ στο καυτό ΟΑΚΑ, όντας από τους καλύτερους του γηπέδου.

Ο λόγος φυσικά για τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στην εφημερίδα Live–sport για τη σπουδαία νίκη τίτλου επί του Παναθηναϊκού, την εξαιρετική του εμφάνιση αλλά και τον αγώνα της Κυριακής στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός με νίκη θα αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας.

“Πετύχαμε αναμφίβολα μία σπουδαία νίκη. Κλειδί της επικράτησης μας θεωρώ προσωπικά πως ήταν ο γρήγορος ρυθμός που επιβάλαμε από την αρχή του παιχνιδιού, πράγμα που δεν το είχαμε ξανακάνει στο ΟΑΚΑ άλλη φορά, καθώς πάντα αναγκαζόμασταν να παίξουμε σε χαμηλό τέμπο. Παίξαμε ακριβώς όπως παίζουμε στην έδρα μας ειδικότερα στο τρίτο δεκάλεπτο”, ήταν αρχικά τα λόγια του Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος στάθηκε στα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που πήρε η ομάδα του, τονίζοντας:

“Πολύ σημαντικά ήταν τα ριμπάουντ που καταφέραμε να πάρουμε ειδικά τα επιθετικά καθώς έτσι μπορέσαμε να ανανεώσουμε αρκετές επιθέσεις μας και να έχουμε γενικότερα πολλές κατοχές, επιβάλλοντας πλήρως το ρυθμό μας”.

Όσο για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς την Κυριακή, ο Αμερικανός άσος πρόσθεσε: Μπορεί να είμαστε πολύ χαρούμενοι για το διπλό στο ΟΑΚΑ, ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, καθώς αύριο στο ΣΕΦ θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε ώστε να μην χρειαστεί να γυρίσουμε στο ΟΑΚΑ. Θεωρώ πως έχουμε εξαιρετικές πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη και το πρωτάθλημα στην έδρα μας. Το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, θα γίνει μία μεγάλη μάχη.

Τέλος όσον αφορά την προσωπική του εμφάνιση ο Πέτγουεϊ σχολίασε: “Σίγουρα ήταν το καλύτερο μου παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου, να βγάλω ενέργεια στο παρκέ, να πάρω πολλά ριμπάουντ και νομίζω πως τα κατάφερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…