Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δεν έχει αλλάξει κάτι”

“Δεν έχει αλλάξει κάτι”

bartzokas sistima oaka

bartzokas-sistima-oaka

Ο Ολυμπιακός μετά την επιβλητική εμφάνιση που πραγματοποίησε τη Δευτέρα στο ΣΕΦ, όπου υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό σε βαριά ήττα, επιστρέφει στο ΟΑΚΑ με σκοπό να κάνει αυτό που δεν κατάφερε πριν μια βδομάδα. Με την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στα ύψη θέλει να επιτύχει ένα “διπλότίτλου αλλά σίγουρα μόνο εύκολο δεν είναι μέσα στο “καυτό” ΟΑΚΑ στο οποίο έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης, σε τελικούς, από το 1993.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σημείωσε πως η σειρά είναι στα ίσα και όχι υπέρ των “ερυθρολεύκων” γι αυτό οι παίκτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι ώστε να κάνουν το πολυπόθητο μπρέικ:

“Μετά τα δύο παιχνίδια δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι σε σχέση με την αρχή της σειράς των τελικών. Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα έδρας και εμείς αναλύοντας τι κάνουμε καλά και τι όχι μέχρι τώρα στη σειρά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά με στόχο να κάνουμε μια νίκη εκτός έδρας”.

Εκ των παικτών, ο Μπράιαντ Ντάνστον, πρόσθεσε:  “Θα πρέπει να κάνουμε στο ΟΑΚΑ το ίδιο παιχνίδι που κάναμε και στην έδρα μας. Ακριβώς το ίδιο. Θα πρέπει να μπούμε στο παρκέ και να είμαστε αποφασιστικοί στην επίθεση και επιθετικοί στην άμυνα μας.

Θα πρέπει να τους βγάλουμε από τον τρόπο παιχνιδιού τους με τη δική μας άμυνα, να μην τους επιτρέψουμε να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και να είμαστε εμείς αυτοί που με την άμυνα μας θα τους δημιουργήσουμε προβλήματα στον τρόπο παιχνιδιού τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…