Κεντρική NBA Για πάντα στο Πόρτλαντ!
NBA

Για πάντα στο Πόρτλαντ!

stots terry

stots-terry

Στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Τέρι Στοτς προχώρησαν οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς και ο 56χρονος τεχνικός υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με το σύλλογο, χωρίς να διευκρινίζεται η ακριβής χρονική διάρκεια.

Ο Στοτς βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας από το 2012 και παρότι η πρώτη του σεζόν δεν ήταν εντυπωσιακή, με ρεκόρ 33-49 και θέση εκτός των πλέι οφ, η διοίκηση έδειξε εμπιστοσύνη και ανταμείφθηκε. Οι Μπλέιζερς βρέθηκαν στα πλέι οφ και για πρώτη φορά κατάφεραν να περάσουν και στην επόμενη φάση, αποκλείοντας τους Χιούστον Ρόκετς με μειονέκτημα έδρας.

Λίγο μετά τον αποκλεισμό από τους Σπερς, οι διοικούντες τους Μπλέιζερς δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους, “δένοντας” τον Τέρι στο Πόρτλαντ για πολλά ακόμα χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση, σχολίασε: “Οι Πόρτλαντ είναι ένα μοναδικό μέρος να δουλεύεις και είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Αρχίσαμε ένα πρότζεκτ πριν από δύο χρόνια, συνεχίζουμε και ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν”.

Από την πλευρά του, ο τζένεραλ μάνατζερ των Μπλέιζερς, Νέιλ Όλσεϊ, τόνισε: “Ο Τέρι έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά αυτά τα δύο χρόνια. Η ανανέωση του συμβολαίου του δείχνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπό του και τη δέσμευση της ομάδας για διαρκή ανάπτυξη και σταθερότητα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…