Κεντρική Διεθνή Για άλλες πολιτείες

Για άλλες πολιτείες

roberts caserta

roberts-caserta

Η Καζέρτα δεν κατάφερε στην… ισοβαθμία να προκριθεί στα πλέι οφ της Serie A αφού έμεινε έξω παρά το γεγονός ότι είχε το ίδιο ρεκόρ (15-15) με τη Ρέτζιο Εμίλια και την Πιστόια.

Αλλά η φετινή της πορεία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί ως αποτυχημένη. Το αντίθετο μάλιστα. Επειδή όμως η επόμενη μέρα είναι πάντα σημαντική οι διοικούντες το σύλλογο σήκωσαν ήδη τα… μανίκια προκειμένου να σχεδιάσουν την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Όλα δείχνουν ότι η προσπάθεια της Καζέρτα θα επικεντρωθεί στην ανεύρεση των ξένων παικτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της καθώς, όπως αποκάλυψε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Μάρκο Ατριπάλδι σε ιταλικά ΜΜΕ, ο Τζεφ Μπρουκς και ο Κρις Ρόμπερτς μάλλον θα αναχωρήσει για άλλες πολιτείες.

“Ο Κάρλετον Σκοτ και οι Ιταλοί παίκτες υπέγραψαν την προηγούμενη σεζόν πολυετή συμβόλαια οπότε θα μείνουν μαζί μας. Ο Ρόναλντ Μουρ αξίζει της καλύτερης μεταχείρισης. Ο Κρις Ρόμπερτς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης αλλά δεν νομίζω ότι θα παίξει ξανά με εμάς. Με τον Τζεφ Μπρουκς έχουμε ήδη μιλήσει, θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε αλλά θεωρώ ότι είναι απίθανο να τον πείσουμε να μείνει”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Μάρκο Ατριπάλδι.

Οι δύο παίκτες πραγματοποίησαν εξαιρετική σεζόν οπότε λογικά δεν θα τους λείπουν οι προτάσεις. Ο Μπρουκς είχε μέσο όρο 14,5 πόντους και 6,5 ριμπάουντ σε 28 αγώνες ενώ ο Ρόμπερτς μέτρησε 11,4 πόντους και 3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 28 ματς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…