Κεντρική Διεθνή Γεννημένος για… MVP (vid)

Γεννημένος για… MVP (vid)

doellman plati

doellman-plati

Η “καλαθομηχανή” που ακούει στο όνομα Τζάστιν Ντόελμαν οδήγησε την Βαλένθια σε ακόμα μία νίκη, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Καχασόλ Σεβίλλη εντός έδρας (104-93) και με την εμφάνιση του αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 32ης αγωνιστικής της Liga Endesa.

Ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται σε “ημιάγρια” αγωνιστική κατάσταση και οι άμυνες έχουν βρει το… μπελά τους. Τελευταίο του “θύμα” ήταν η Καχασόλ Σεβίλλη με τον Ντόελμαν να τελειώνει το ματς με 23 πόντους (8/9 βολές, 6/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 31 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης.

Όπως ήταν φυσικό ο Ντόελμαν ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος της αγωνιστικής και απέδειξε ξανά ότι μάλλον είναι γεννημένος για… MVP. Ήταν η τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν που ο 29χρονος άσος παραλαμβάνει το συγκεκριμένο βραβείο, ενώ θυμίζουμε πως αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Απριλίου για τη Liga Endesa.

Παράλληλα “καθάρισε” μόνος του την Ούνικς Καζάν στους τελικούς του Eurocup, όπου επίσης ανακηρύχθηκε MVP των δύο αυτών αγώνων δίνοντας το τρόπαιο στη Βαλένθια.

Αυτός που τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση είναι ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ο οποίος βλέπει ένα σημαντικό “υπερόπλο” στο ρόστερ του να έχει πάρει “φωτιά” πάνω στην καλύτερη χρονική περίοδο όπου η Βαλένθια ετοιμάζεται να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…