Κεντρική Ελευσίνα “Βελτιωμένοι του χρόνου”

“Βελτιωμένοι του χρόνου”

skarafigkas deiktis

skarafigkas-deiktis

Ο Πανελευσινιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη εναντίον της Νέας Κηφισιάς αλλά η ήττα αποδείχτηκε “γλυκιά” καθώς ο Ηλυσιακός του… χάρισε την παραμονή στην Α1 με τον τρόπο που κατάφερε να φύγει ηττημένος από το Ρέθυμνο.

Ο προπονητής των “σταχυοφόρων”, Γιώργος Σκαραφίγκας, απένειμε συγχαρητήρια στην Κηφισιά για την τρομερή της πορεία φέτος, υπογράμμισε πως η χρονιά αποτέλεσε μάθημα και αφιέρωσε την επίτευξη της παραμονής στον εκλιπόντα, Παναγιώτης Βογιατζή:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Νέας Κηφισιάς για την εξαιρετική πορεία που έκανε φέτος. Της εύχομαι καλή τύχη στα πλέι οφ.

Εμείς φέτος γίναμε σοφότεροι. Ανεβήκαμε έναν Γολγοθά στο δεύτερο γύρο και τα μέλη της οικογένειας της ομάδας ξέρουν τι περάσαμε. Θέλαμε να σώσουμε την κατηγορία και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Εδώ θα είμαστε για να τα βελτιώσουμε όλα του χρόνου.

Προσωπικά θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Παναγιώτη Βογιατζή για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα. Προσωπικά τον έζησα τα έξι τελευταία χρόνια όπου δεν έχασε καμία προπόνηση της ομάδας”.

Ως εκπρόσωπος των παικτών, ο Πέτρος Μελισσαράτος, πρόσθεσε: “Είμαστε χαρούμενοι που παραμείναμε στην κατηγορία. Συγχαρητήρια στη Νέα Κηφισιά που έπαιξε στα ίσια τον αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…