Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Από το πρώτο λεπτό”

“Από το πρώτο λεπτό”

alvertis milan

alvertis-milan

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην ημιτελική φάση των πλέι οφ θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός ο οποίος θα υποδεχθεί αύριο (19:15) τον Απόλλωνα Πάτρας στον πρώτο αγώνα της σειράς.

Ο τεχνικός του “τριφυλλιού”, Φραγκίσκος Αλβέρτης, στις δηλώσεις του ζήτησε από τους παίκτες του να είναι έτοιμοι από το πρώτο λεπτό και να παίξουν σε υψηλό επίπεδο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα:

“Όπως είπαμε και μετά τον αγώνα με τον οποίο έκλεισε η κανονική περίοδος στην Πάτρα, είναι πάντα ιδιαίτερο να αντιμετωπίζεις συνεχόμενες φορές την ίδια ομάδα. Ο Απόλλων έδειξε, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ότι είναι μια ομάδα η οποία μπορεί να απειλήσει και να αποδώσει καλό μπάσκετ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό, θα πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο και τα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης, για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στα πλέι οφ”.

Από την πλευρά του ο Ζακ Ράιτ επισήμανε: “Μπαίνουμε στα πλέι οφ, στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και ζητούμενο για εμάς είναι να ξεκινήσουμε με το δεξί. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με την οποία αναμετρηθήκαμε και πριν από δύο μέρες και την οποία πλέον γνωρίζουμε καλύτερα. Ο Απόλλων έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην αναμέτρηση της Πάτρας. Από την πλευρά μας θα πρέπει να προσέξουμε, να μάθουμε από την απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο και να αγωνιστούμε σύμφωνα με την απόδοση που είχαμε στο δεύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…