Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Αν θα πάρω την ΑΕΚ…”

“Αν θα πάρω την ΑΕΚ…”

georgatzoglou nikos party

georgatzoglou-nikos-party

Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου ετοιμάζεται να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών για τις Ευρωεκλογές με τον ΛΑ.Ο.Σ. Ετοιμάζεται να διεκδικήσει τη νέα… ΚΑΕ ΑΕΚ, αν ερμηνεύουμε σωστά τα όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. O τελευταίος πρόεδρος της (παλιάς και αμαρτωλής) ΚΑΕ έγραψε:

“ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. (ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ), ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.

ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ “LIKE”  ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΕΔΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΜΟΥ ΠΡΟΦΙΛ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΚΥΡΙΑΡΧΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ… ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…