Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Ανυπόμονος ο Μπέινς

Ανυπόμονος ο Μπέινς

aron baynes spurs blazers

aron baynes-spurs-blazers

Αισιόδοξος ότι η εθνική Αυστραλίας θα καταφέρει να πετύχει κάτι καλό στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας εμφανίστηκε ο Άρον Μπέινς ο οποίος παράλληλα φάνηκε ανυπόμονος για το μεγάλο “ραντεβού” του καλοκαιριού.

Ο σέντερ των Σαν Αντόνιο Σπερς παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Αυστραλία μπορεί να κάνει την έκπληξη στη συγκεκριμένη διοργάνωση: “Μπορούμε να είμαστε η ομάδα-έκπληξη στην Ισπανία. Αν δουλέψουμε σκληρά τότε θα έχουμε μία φανταστική ευκαιρία να παλέψουμε για τα μετάλλια τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες“, τόνισε αρχικά ο 28χρονος άσος και συνέχισε:

“Λατρεύω να εκπροσωπώ τη χώρα μου και μόλις τελειώσει η σεζόν θα αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουμε πολλούς παίκτες με ταλέντο και μπορούμε να πάμε καλά. Ήταν πολύ άσχημο που δεν κατάφερα να βοηθήσω την εθνική ομάδα το περσινό καλοκαίρι και πάλι καλά που οι συμπαίκτες μου κατέκτησαν τον τίτλο στην Ωκεανία“, υποστήριξε ο Μπέινς και κατέληξε:

“Φέτος θα είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον τουρνουά. Ήδη συζητάμε γι’ αυτό με τον Πάτι Μιλς και είμαστε και οι δύο πολύ ενθουσιασμένοι. Είμαι εκστασιασμένος που θα συμμετάσχω στο Παγκόσμιο Κύπελλο“. Θυμίζουμε ότι η Αυστραλία έχει κληρωθεί στον τέταρτο όμιλο μαζί με την Αγκόλα, την Κορέα, το Μεξικό, τη Σλοβενία και τη Λιθουανία.

Προς το παρόν ο Άρον Μπέινς έχει το μυαλό του στα πλέι οφ του NBA όπου οι Σαν Αντόνιο Σπερς βρίσκονται στους τελικούς της Δύσης με αντίπαλο τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο Αυστραλός μετράει μέχρι στιγμής 3 πόντους και 2,8 ριμπάουντ μέσο όρο σε 60 παιχνίδια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…