Κεντρική NBA Ανοίγει “χαρτιά” ο Κόμπε
NBA

Ανοίγει “χαρτιά” ο Κόμπε

kobe bryant kontini

kobe-bryant-kontini

Οι Λος Άντζελες Λέικερς αναζητούν ήδη τον επόμενο τεχνικό τους μετά τη φυγή του Ντ’Αντόνι και αν ένας παίκτης έχει δικαίωμα να εκφέρει την άποψή του πάνω στην επόμενη κίνηση της διοίκησης, αυτό δεν είναι άλλος από τον Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος φανερώνει τις προτιμήσεις του.

Ο προπονητής που έχει κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση του Αμερικανού σούπερ σταρ είναι ο Τομ Θίμποντο, ο οποίος, ωστόσο, δεσμεύεται με συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με τους Σικάγο Μπουλς. Ο Μπράιαντ γνωρίζει τα δεδομένα και ελπίζει να καταφέρει να αποκτήσει την ελευθέρας του, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “λιμνανθρώπων”.

Θετική γνώμη έχει και για τον Έτορε Μεσίνα, τον οποίο οι φήμες έχουν ήδη συνδέσει με τον “μαγικό κόσμο” του ΝΒΑ ενόψει της επόμενης σεζόν, με τον ίδιο πάντως να κρατάει αποστάσεις από τα συγκεκριμένα σενάρια, τονίζοντας: “Χαίρομαι που το πέρασμά μου έχει συνδυαστεί με θετική εικόνα, ωστόσο, θα ήταν ανάρμοστο να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο τη δεδομένη χρονική στιγμή”.

Το τρίτο όνομα που βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του Μπράιαντ αποτελεί έκπληξη και είναι αυτό του Ντέρεκ Φίσερ, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται με τη φανέλα των Οκλαχόμα Θάντερ, έχει αποφασίσει να σταματήσει την καριέρα του και έχει έντονο παρελθόν με τους Λέικερς. Έτσι, θεωρείται δεδομένο ότι γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, καθώς και τη φιλοσοφία της.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…