Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ανάκριση” στον Πρίντεζη

“Ανάκριση” στον Πρίντεζη

printezis fener turkey

printezis-fener-turkey

Στο επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης και πολλοί φίλοι των “ερυθρολεύκων” έσπευσαν να πάρουν αυτόγραφα, να φωτογραφηθούν μαζί του, αλλά και να συνομιλήσουν, ενώ παράλληλα ο άσος των Πειραιωτών παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με τον κόσμο, αλλά και τη συνέχεια της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο Official Store, σχολίασε: “Eίναι χαρά μου που βρέθηκε τόσος κόσμος εδώ και τους ευχαριστώ που είναι εδώ πέρα. Και χαρά μου να είναι κοντά με όλους τους παίκτες και να είναι κοντά μας και να στηρίζουν όλη την ομάδα. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια φέτος στην Ευρώπη από κει και πέρα δεν τα καταφέραμε να περάσουμε στο Final 4 που το θέλαμε όλοι. Συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά. Η ομάδα εχει πολύ μέλλον όπως είπαν και οι πρόεδροι και έχουμε πάρα πολλά χρόνια μπροστά μας ώστε να δώσουμε επιτυχίες στον κόσμο μας”.

Μιλώντας γενικότερα για την παρουσία του κόσμου δίπλα στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια, τόνισε: “ Τα τελευταία ένα δύο χρόνια ο κόσμος έχει καταλάβει πολλά πράγματα. Καταλαβαίνει πότε μία ομάδα προσπαθεί και τα δίνει όλα και γενικότερα η απαίτηση του κόσμου δεν ήταν να κερδίζεις μόνο στο γήπεδο και να τα δίνεις όλα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό που είναι πως έχει καταλάβει ότι προσπαθούμε κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται και ακόμα όταν χάνουμε να ξέρουν πως δίνουμε το 100% του εαυτού μας”.

Σχετικά με τους στόχους του Ολυμπιακού και τη συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Πρίντεζης είπε: “ Έχουμε ακόμα μπροστά μας τρία παιχνίδια με τον Πανιώνιο. Επιβάλλεται να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται για να δώσουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ σε μία πολύ μεγάλη και δύσκολη σειρά. Πάντα είναι ιδιαίτερα παιχνίδια αυτά με τον Παναθηναϊκό και δεν θεωρώ πως υπάρχει κάτι διαφορετικό απλά όλοι και κυρίως οι παίκτες πρέπει να επικεντρωθούμε στους στόχους μας, στον αγώνα και να γίνονται όσο πιο καλύτερα παιχνίδια και να τα ευχαριστηθεί ο κόσμος”.

Τέλος, ο φόργουορντ των “ερυθρολεύκων” ρωτήθηκε για τα καινούργια μπλουζάκια στη μπουτίκ και απάντησε: “ Είναι πάρα πολύ ωραία μπλουζάκια που τα έχει βγάλει η μπουτίκ. Μακάρι να τα αγαπήσει ο κόσμος και να τα αποκτήσει και να τα φορέσει στους τελικούς. Είναι και μοδάτα. Οπότε μακάρι να βγουν και αυτά σε καλό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…