“Ήταν καλύτεροι”

rodriguez f4 milan telikos

rodriguez-f4-milan-telikos

Μιλάνο, αποστολή
psarakisΗ Ρεάλ Μαδρίτης φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από την αρχή της σεζόν, παίζοντας διαστημικό μπάσκετ καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Μετά και την ταπεινωτική ήττα στην οποία οδήγησε την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ έδειχνε απόλυτα έτοιμη να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου.

Λογάριαζε όμως χωρίς την υπέροχη Μακάμπι με αποτέλεσμα να φύγει με άδεια χέρια από το Mediolanum Forum του Μιλάνο φτάνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πηγή χωρίς να πιεί νερό.

Ο MVP της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκα, Σέρχιο Ρόντριγκεθ, έβγαλε το καπέλο στην ισραηλινή ομάδα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία της Ρεάλ και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία:

Ήταν καλύτεροι από εμάς. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους απονείμω τα εύσημα. Διαχειρίστηκαν την κατάσταση καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να επιστρέψουμε την επόμενη χρονιά εδώ ξανά (στο Φάιναλ Φορ).

Είναι πάντα κρίμα όταν χάνεις σε έναν τελικό. Θέλαμε τον τίτλο τόσο πολύ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παίζουμε με σκοπό να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα: Από τη στιγμή που χάνεις στον τελικό σημαίνει ότι είχες μια ευκαιρία να την κερδίσεις. Είμαστε περήφανοι για ό, τι καταφέραμε κατά τη διάρκεια της σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
  • rice mvp f4 milano telikos

    Δεν το έχει συνειδητοποιήσει

    Παρότι έχουν περάσει περίπου δύο ημέρες από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ σκαρφάλωσε στ…
  • sofo milano final

    Το… δικό μας Μιλάνο (pics)

    Μιλάνο, αποστολή Το φάιναλ φορ έχει περάσει ήδη στην… ιστορία. Η Μακάμπι έγραψε τη δική τη…
  • laso profil

    “Περήφανοι για όσα κάναμε”

    Μιλάνο, αποστολή Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην πηγή, αλλά δεν …
Περισσότερα σε Μιλάνο 2014

Δειτε επισης

Δεν το έχει συνειδητοποιήσει

Παρότι έχουν περάσει περίπου δύο ημέρες από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ σκαρφάλωσε στ…