Έρχεται…

sgouros giannis

sgouros-giannis

Το πάρτι μας αύριο (21:30) στο Opus της Γλυφάδας αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Κι αυτό γιατί προσωπικότητες απ’ όλο το φάσμα της αθλητικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής της χώρας θα είναι μαζί μας. Παλιά λέγαμε… “έρχεται ο Νομάρχης” και τα σπίτια έλαμπαν από την καθαριότητα. Τώρα έρχεται ο… Περιφερειάρχης.

Το “παρών” θα δώσει, λοιπόν, αύριο και ο Γιάννης Σγουρός. Γνωστό είναι, βέβαια, ότι ο δημοφιλής πολιτικός μόνο άσχετος δεν είναι με το μπάσκετ, καθώς αποτελεί ενεργό-ενεργότατο μέλος του ΣΠΑΚΕ, πρόσφατα φόρεσε αθλητική περιβολή και πάτησε παρκέ, ενώ επί σειρά ετών διετέλεσε αθλητής του Εσπέρου Θεσσαλονίκης και του Μίλωνα, προπονητής και πρόεδρος του Μίλωνα. Διετέλεσε κορυφαίο στέλεχος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, αλλά και Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.

Ο Γιάννης Σγουρός (ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής) θα είναι κοντά μας, λοιπόν, προκειμένου να ενισχύσει την εκδήλωση (για τα βρεφονήπια της “Αγίας Ειρήνης“) του eBasket και του Περικλή Δορκοφίκη, ο οποίος με την σειρά του είναι υποψήφιος στον δήμο Γλυφάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
  • drakoi ebasket papadoniou

    Πυξίδα και… Νώντας

    Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…
  • dorkofikis hamogelo

    Σας ευχαριστούμε

    Η αλήθεια είναι πως δεν εξαντλήθηκε ακόμα το φωτογραφικό μας αρχείο, εξαντλήθηκαν όμως οι …
  • alevrogianni rizos kogas

    Μόνο η μάνα έλειπε

    Ζητήσαμε γιατρό στο πάρτι μας στο Opus και ήρθε. Μόνο που ο Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης δεν …
Περισσότερα σε Party

Δειτε επισης

Πυξίδα και… Νώντας

Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…