Κεντρική Διεθνή Άξια η Βαλένθια

Άξια η Βαλένθια

unics kazan pagkos

unics-kazan-pagkos

Ο τεχνικός της Ούνικς Καζάν, Αντρέα Τρινκιέρι, συνεχάρη στις δηλώσεις του τη Βαλένθια για την κατάκτηση του τροπαίου, αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του στη διοργάνωση τη φετινή σεζόν ενώ μίλησε και για την απουσία του Κώστα Καϊμακόγλου από τους τελικούς:

“Άξιζαν το τρόπαιο, ήταν εξαιρετικοί και στα δύο παιχνίδια. Πραγματικά λυπάμαι που δεν καταφέραμε να παίξουμε με τον τρόπο που παίζαμε όλη τη σεζόν. Στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) ματς δεν είχαμε ξεκάθαρο στόχο στην άμυνα και στην επίθεση, γι’ αυτό και οδηγηθήκαμε σε αυτή την άσχημη βραδιά. Δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε όμως την εξαιρετική πορεία που κάναμε στη φετινή διοργάνωση μέχρι τους τελικούς”, τόνισε αρχικά ο Ιταλός κόουτς και πρόσθεσε:

“Σίγουρα στους τελικούς ήμασταν πολύ κακοί, γι’ αυτό και χάσαμε, αλλά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τι καταφέραμε σε όλη τη σεζόν. Θέλαμε να παίξουμε καλύτερα σήμερα (σ.σ. χθες) όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε την ανωτερότητα της Βαλένθια. Ίσως δεν είχαμε τον κατάλληλο παίκτη για να αντιμετωπίσει τον Ντόελμαν. Στους πρώτους δύο αγώνες εναντίον τους είχαμε τον Καϊμακόγλου που τον μάρκαρε πολύ καλά. Παίξαμε χωρίς αυτόν στους τελικούς και νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να καταλάβει πόσο μας έλειψε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…