Mind game

spanoulis curry euroleague

spanoulis-curry-euroleague

Η πνευματική συγκέντρωση θα είναι το κλειδί ώστε ο Ολυμπιακός να φύγει από τη Μαδρίτη με τουλάχιστον ένα διπλό στις αποσκευές του, τόνισε ο Βασίλης Σπανούλης κατά την αναχώρηση των “ερυθρολεύκων” για την πρωτεύουσα της Ισπανίας. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως η ομάδα του θα πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό και να μην αφήσει τη Ρεάλ να τρέξει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα δύο παιχνίδια που καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας: “Είναι δύο αγώνες για τα πλέι οφ. Ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πάμε να παίξουμε δύο δυνατά παιχνίδια για να φέρουμε τη σειρά στην Ελλάδα και διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Final Four”.

Για την επιλογή των Ισπανών να χάσουν από την Ζαλγκίρις Κάουνας: “Εμείς σε κάθε ματς πηγαίνουμε για τη νίκη. Δεν μας ενδιαφέρει αν κάποιος αντίπαλος επιλέγει να χάσει για να μας αντιμετωπίσει. Αυτό είναι δικό τους θέμα”.

Για το πώς σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν οι Πειραιώτες το γεγονός πως ανά δύο ημέρες έχουν παιχνίδι: “Χρειάζεται πνευματική συγκέντρωση. Ό,τι έκανες, έκανες στον τομέα των δυνάμεων. Εκείνο που θέλουμε είναι να παλέψουμε για να πάρουμε κάποια νίκη στη Μαδρίτη. Αν αφήσεις τη Ρεάλ στον αιφνιδιασμό, τότε θα έχεις πρόβλημα”.

Για τη σημασία που έχει η νίκη επί του Παναθηναϊκού και ο τρόπος που αυτή ήρθε: “Κάθε νίκη σε ένα ντέρμπι απέναντι σε μεγάλη ομάδα έχει μεγάλη σημασία. Και στα πλέι οφ θα παλέψουμε για τη νίκη. Μιλάμε για τελείως διαφορετικά τα ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…