Κεντρική NBA NCAA Ώρα… ΝΒΑ για Wiggins (vid)

Ώρα… ΝΒΑ για Wiggins (vid)

wiggins announcement

wiggins-announcement

Η πολυαναμενόμενη δήλωση αποχώρησης του Andrew Wiggins από το Kansas για λογαριασμό του ΝΒΑ έγινε χθες το βράδυ! Ο μέχρι πρότινος σούπερ σταρ των “Jayhawks” ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως θα συμμετάσχει στο προσεχές ντραφτ θέλοντας να κάνει άμεσα το άλμα για τον “μαγικό κόσμο” και το επαγγελματικό μπάσκετ.

Δεν ήταν εύκολη η απόφασή μου γιατί οι φίλαθλοι μου έδειξαν πολλή αγάπη“, ήταν οι πρώτες κουβέντες που ξεστόμισε ο Andrew Wiggins, ο οποίος συνέχισε λέγοντας πως “μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο. Ο χρόνος στο κολέγιο περνάει πολύ γρήγορα. Καταλαβαίνω γιατί πολλοί κάθονται τέσσερα χρόνια“.

Από την πλευρά του, ο Bill Self θέλησε να εμψυχώσει τον πρώην, πλέον, παίκτη του δίνοντάς του, παράλληλα, να καταλάβει πως πλέον το μπάσκετ θα είναι… η δουλειά του.

Τίποτα δεν θα είναι ίδιο με φέτος. Ήρθε στο Kansas με τόσο μεγάλη προβολή και, είτε το έχει καταλάβει είτε όχι, όλοι ήθελα πάση θυσία να παίξουν εναντίον του. Με την ίδια προβολή θα πάει στο ΝΒΑ, αλλά εκεί οι πιο παλιοί θα λένε “όπα όπα μικρέ. Αυτή είναι η δουλειά μου εδώ και χρόνια. Θα πρέπει να κερδίσεις το σεβασμό με την απόδοσή σου“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Kansas.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Andrew Wiggins είχε 17.1 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά παιχνίδι αποτελώντας -μαζί με τον Joel Embiid– το “Α” και το “Ω” των “Jayhawks“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…