Κεντρική NBA NCAA Ψήφισε ΝΒΑ ο Young

Ψήφισε ΝΒΑ ο Young

james young new

james-young-new

Μόλις ένα χρόνο κράτησε το ταξίδι του James Young στο Kentucky καθώς ο πρωτοετής γκαρντ/φόργουορντ ανακοίνωσε την απόφασή του να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ. Ο παίκτης που λίγο έλειψε να χαρίσει στους “Wildcats” τον τίτλο του πρωταθλητή χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση (20 πόντοι, 7 ριμπάουντ) που πραγματοποίησε στον τελικό της March Madness δεν θα αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του John Calipari.

Κι αυτό γιατί θεωρεί πως πλέον η θέση του βρίσκεται στον “μαγικό κόσμο”. Κι όχι άδικα αφού πρόκειται για έναν παίκτη που αποδεδειγμένα μπορεί να σηκώσει το βάρος και να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του επαγγελματικού μπάσκετ.

Ο ίδιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το επερχόμενο ντραφτ λέγοντας πως “ο χρόνος μου στο Kentucky ήταν ξεχωριστός, κάτι που θα θυμάμαι για πάντα, αλλά νιώθω ότι είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα για το ΝΒΑ. Έμαθα πολλά αυτή τη χρονιά, εντός κι εκτός παρκέ, από τον κόουτς και το υπόλοιπο σταφ και θα εκτιμώ για πάντα την καθοδήγηση και τη στήριξή τους. Δεν θα πω πολλά για τους συμπαίκτες μου. Το φετινό ταξίδι μας βοήθησε να χτίσουμε έναν ισχυρό δεσμό που θα μοιραζόμαστε για το υπόλοιπο της ζωής μας”.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο αριστερόχειρας παίκτης μέτρησε 14.3 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά παιχνίδι αποτελώντας σταθερή αξία στην ομαλή λειτουργία του Kentucky, στο δρόμο προς τον τελικό της March Madness.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…