Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Φωνή και Ολυμπιακό πάθος”

“Φωνή και Ολυμπιακό πάθος”

sef

sef

Ανακοίνωση προς όλους τους φίλους του Ολυμπιακού που θα δώσουν το παρόν στις κερκίδες του ΣΕΦ στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό εξέδωσε η ΚΑΕ της ομάδας.

Στόχος είναι να κατευνάσει τα πνεύματα και να συμβάλει στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας καθαρά αγωνιστικής. Παράλληλα, τονίζεται ότι ο Ολυμπιακός είναι υπότροπος και θα πρέπει όλοι να βοηθήσουν ώστε να μην υπάρξει κάποια τιμωρία ενόψει των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του Τοπ-16 της Ευρωλίγκας στο κατάμεστο ΣΕΦ. Για ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι ο κόσμος των Πρωταθλητών Ευρώπης θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα. Την ίδια ατμόσφαιρα που όλοι θέλουν να ζήσουν και στα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης που ακολουθούν.

Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες του Ολυμπιακού ζητούν απ’ όλους εσάς να σταθείτε στο πλευρό τους όπως μόνο εσείς ξέρετε, με φωνή και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΘΟΣ.

Ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί φέτος με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και είναι υπότροπος. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος ώστε η συμπεριφορά όλων να είναι άψογη όπως αρμόζει στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

ΟΔΗΓΙΕΣ

– Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο νωρίς (οι θύρες θα ανοίξουν στις 19.00) ώστε να διευκολύνουν τόσο τη δική τους πρόσβαση όσο και το έργο των αρμοδίων υπαλλήλων.
– Δεν θα επιτραπεί να πλησιάσει κανείς χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο. Το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό, ονομαστικό και είναι παράνομο να μεταβιβασθεί.
– Θα υπάρχουν 3 προέλεγχοι κατά την διαδικασία πρόσβασης στο γήπεδο. Πρέπει όλοι να είναι συνεργάσιμοι και πρόθυμοι έτσι ώστε να εισέλθουν στο γήπεδο γρήγορα και με ασφάλεια
– Οι φίλαθλοι δεν πρέπει να έχουν πάνω τους αντικείμενα τα οποία δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο γήπεδο (κέρματα, αναπτήρες, βεγγαλικά, φωτοβολίδες κ.α.)
– Η μοναδική θέση στην οποία μπορεί να καθίσει ο κάθε φίλαθλος είναι η θέση που αναγράφεται σε αυτό το εισιτήριο που κρατάς.
– Δεν επιτρέπεται είτε να καθίσουν σε άλλη θέση, είτε να καθίσουν ή να στέκονται όρθιοι σε διαδρόμους, σκαλιά και προσβάσεις σε θύρες εξόδου. Υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας με αποκλεισμό της έδρας.
– Η συμπεριφορά των φιλάθλων θα πρέπει να είναι κόσμια και να ενισχύουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους. Αν παρατηρηθεί οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά παρακαλούμε να ειδοποιήσετε αμέσως τους υπαλλήλους ασφαλείας με τα σχετικά διακριτικά.
– Παρακαλείστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες τόσο των υπαλλήλων ασφαλείας όσο και του εκφωνητή, κατά την οποιαδήποτε περίπτωση προκύψει σχετική ανάγκη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας: Τους «τρόμαξε» ο Ουόκαπ

Τέλος καλό, όλα καλά με Ουόκαπ. Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειάστηκε κόντρα στο συγκρότημα τ…