Κεντρική Ασίστ Shadow Φιλικό – θεσμός στην Σπάρτη

Φιλικό – θεσμός στην Σπάρτη

Εθνική Παμπαίδων

basketa12

Στις 8 Απριλίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00, ο σύλλογος φοιτητών του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (Τ.Ο.Δ.Α.) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνει φιλικό αγώνα Μπάσκετ, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Σπαρτιατών μεταξύ Επίλεκτων παικτών της Λακωνίας και φοιτητών του Τ.Ο.Δ.Α.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που αναδημοσιεύουμε από το apela.gr : “Η οργάνωση του παραπάνω αγώνα που έχει γίνει πλέον θεσμός, αφού είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται, γίνεται με τη συνεργασία των φοιτητών του μαθήματος : “Οργάνωση Ομαδικών Αθλημάτων  με έμφαση στην Καλαθοσφαίριση”.

Σκοπός της αθλητικής διοργάνωσης είναι η απόκτηση εμπειρίας σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης αθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά και η διασύνδεση του Πανεπιστημίου με την τοπική κοινωνία.

Θα ήταν τιμή μας  να ενημερώσετε την  κοινωνία και τοπικούς φορείς για το αθλητικό γεγονός και να  υποστηρίξετε την προσπάθεια των φοιτητών μας για την διεξαγωγή της αθλητικής εκδήλωσης που γίνεται για τρίτη φορά στη Σπάρτη. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…