Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Φανταστική ανατροπή”

“Φανταστική ανατροπή”

blatt maccabi

blatt-maccabi

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε το “break” στον πρώτο αγώνα της σειράς με την Αρμάνι Μιλάνο για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα αφού κατάφερε να πραγματοποιήσει την ολική επαναφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Στην ανατροπή που έκαναν οι παίκτες του στάθηκε και ο προπονητής της “ομάδας του λαού”, Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ενώ παράλληλα τόνισε ότι δεν υπάρχει χρόνος για πανηγύρια από τη στιγμή που ακολουθεί το δεύτερο παιχνίδι τη Μεγάλη Παρασκευή: “Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδια. Κάναμε μία φανταστική ανατροπή. Η Αρμάνι Μιλάνο έδειχνε πολύ δυνατή κατά τη διάρκεια του ματς”, ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε:

“Αλλά όταν στο τέλος έπρεπε να βγουν κάποια plays μέσω της καλής μας άμυνας τότε είχαμε την ευκαιρία μας. Είναι δύσκολο να επιστρέφεις στο ματς σε αυτό το επίπεδο, όμως τα καταφέραμε. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε, από αύριο (σ.σ. σήμερα) κιόλας πρέπει να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα. Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς”.

Από την πλευρά των παικτών ο Ταϊρίς Ράις υποστήριξε: “Ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά φινάλε της καριέρας μου. Δεν παραδοθήκαμε ποτέ και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Βρήκαμε τον τρόπο να ανατρέψουμε την κατάσταση και μετά κάναμε κάτι απίστευτο. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη αλλά η σειρά έχει δρόμο ακόμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…