Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Υπάρχει κίνητρο”

“Υπάρχει κίνητρο”

mantzaris sloukas

mantzaris-sloukas

Μπορεί το παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να μην κρίνει πρόκριση, αλλά πάντα υπάρχει κίνητρο σε αυτά τα ματς, όπως τόνισε ο Κώστας Σλούκας.

“Οι τρεις συνεχόμενες ήττες στην έδρα του Παναθηναϊκού πόνεσαν την ομάδα. Το αυριανό είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε την τρίτη θέση και απέναντι στον Παναθηναϊκό πάντα υπάρχει κίνητρο. Έχουμε μάθει από τις ήττες. Θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό”, δήλωσε αρχικά ο 24χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

“Η ομάδα είναι 100% έτοιμη για το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη και μετά όποιος θέλει να έρθει, ας έρθει. Υπήρχαν πολλά προβλήματα τραυματισμών στο Τοp 16. Θέλουμε τη νίκη και την τρίτη θέση. Η ομάδα θα είναι πιο απελευθερωμένη στη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως σαν αουτσάιντερ είναι πολύ καλός και για αυτό πολλοί αντίπαλοι τον φοβούνται. Μακάρι αυτό να επαληθευτεί και φέτος”.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε σχετικά με την πρόκριση του Ολυμπιακού: “Πιστεύω είναι σημαντικό επίτευγμα γιατί δείχνει πως είναι μια ομάδα που αξίζει να είναι στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όταν αυτό το κάνεις 9 συνεχόμενα χρόνια και τα τελευταία 2 έχεις κατακτήσει το τρόπαιο δεν υπάρχει κάτι καλύτερο”.

Σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο γκαρντ των Πειραιωτών πρόσθεσε: “Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σημαντικό αυτό για εμάς γιατί δείχνει πως ο κόσμος είναι δίπλα μας. Θα τον χρειαστούμε στα παιχνίδια που έρχονται. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς αλλά έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον γιατί και οι δύο ομάδες θέλουν να τερματίσουν τρίτες. Επίσης, υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι.

Έχουμε χάσει τρεις φορές μέσα στην έδρα τους και θέλουμε να δείξουμε πως στην έδρα μας εμείς κυριαρχούμε. Πρέπει να τρέξουμε και να ανοίξουμε το ρυθμό. Στην έδρα μας πρέπει εμείς να επιβάλλουμε το ρυθμό μας όπως έκαναν κι εκείνοι στο ΟΑΚΑ και το σκορ πήγε σε χαμηλά επίπεδα. Αν πάμε σε περισσότερες κατοχές και υψηλό σκορ, τότε θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να φτάσουμε στη νίκη”.

Τέλος, τη δική του άποψη έδωσε και ο Μάρντι Κόλινς: “Βρισκόμαστε πριν από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα και το παιχνίδι θα είναι σκληρό, όπως κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας”, και πρόσθεσε για το αν στους “8” προτιμά Ρεάλ ή ΤΣΣΚΑ: “Και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές. Θα είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό παιχνίδι”. Όσο για τη δική του παρουσία, σχολίασε: «Είχα ενοχλήσεις στο πόδι. Θα μπω στο κουστούμι του ρόλου που θέλει ο Ολυμπιακός. Παίζοντας ως πόιντ γκαρντ και παίρνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής συνηθίζω το παιχνίδι της ομάδας»,

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…